Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzia ananas od dzis będzie w moim menu
co do potowek- najlepsza ta metoda która jest skuteczna :-)
więc byle działało
a ja walcze z tym syfem na ustach myslałam że mnie zajad złapał a to chyba z 3 opryszczka no cos mnie trafi.... ble szybko to smaruje cały dzien a swędzi...zła jestem na to jak diabli
No to już widzę, jak w okolicznych sklepach naszych przeterminowanych i niecierpliwych kwietniówek z półek hurtowo będą znikały ananasyA wogóle lekarz mi powiedzial dzis na ocenie ktg ze ananas (swiezy) ma w sobie okxytocyne naturalna i dziala skurczowo
Zwłaszcza jak widzi się szczęśliwe Mamy z wózeczkami korzystające z uroków pogody. 

W ciąży na opryszczkę można tylko maść cynkową. Broń Boże coś innego!!!! Lekarz mi kategorycznie zabronił, a maść wyleczyła.

nic się nie dzieje, oprócz tego, że już nie pamiętam kiedy przespałam noc bez pobudki okolo 3 i póżniej godzinnego rozyślania "jak tu zasnąć". Masakra 

Teraz zanim przyjedzie mama musimy kupić nową, bo na tej się siedzi i to wygodnie ale już nie da się jej rozłożyć 

Jakby wydatków było mało buuuuuuuuuuuuuuuuu