reklama

Kwiecień 2009

reklama
Madzia ananas od dzis będzie w moim menu :-D

co do potowek- najlepsza ta metoda która jest skuteczna :-)

więc byle działało

a ja walcze z tym syfem na ustach myslałam że mnie zajad złapał a to chyba z 3 opryszczka no cos mnie trafi.... ble szybko to smaruje cały dzien a swędzi...zła jestem na to jak diabli

polecam Vratizolin... szybko dziala..kilka dni i juz po opryszcze a po zowiraxie mi se bardziej rozlewa zawsze na usta wiec nie stosuje a Vratizolin jest dobry na szystkie takie dziene zmiany na ustach

A wogóle lekarz mi powiedzial dzis na ocenie ktg ze ananas (swiezy) ma w sobie okxytocyne naturalna i dziala skurczowo
No to już widzę, jak w okolicznych sklepach naszych przeterminowanych i niecierpliwych kwietniówek z półek hurtowo będą znikały ananasy :rofl2:
Sama się nad tym zastanawiam, bo co prawda do przeterminowania mi jeszcze trochę brakuje, ale czekanie rzeczywiście koszmarne :baffled: Zwłaszcza jak widzi się szczęśliwe Mamy z wózeczkami korzystające z uroków pogody.
Na małe pocieszenie - ma się ochłodzić, to może nie będzie nam tak tęskno do tych spacerów... :sorry:

A mi jakoś wieczorem smutno się zrobiło - w nowym mieszkanku jak M jest na dyżurach, siedzę sama... Jakoś tak pusto strasznie. Wcześniej nie odczuwałam tak tego - byli moi rodzice i brat.
Ech, z chłopem źle, bez niego też niefajnie...... :sorry:

Na wizytę do gin jadę jednak jutro, bo przypomniało mi się, że w piątek M zabiera samochód do przeglądu. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było OK.

Dobrej nocy, kochane!!!

sprytus na potowki???nigdy w zyciu.Najlepiej ich ponoc w ogole nie dotykac i pielegnowac skore tak jakby ich nie bylo . Alex tez nabawil sie paru w szpitalu ale po powrocie do domu same zniknely.

Hej!
Siruna - jakie to niesprawiedliwe, że największa radość i niespotykany żal spotkały się w jednej chwili. Mój teść zmarł 2 tygodnie po pierwszych urodzinach mojej córki - była to nagła śmierć - nieoceniona strata. Ale teraz najważniejsze jest maleństwo - ono musi czuć waszą miłość i bliskość. Pozdrawiam Ciebie gorąco
Szczęśliwa - co do zajadów, to pierwszy raz w życiu pojawił się miesiąc temu - koszmar.
Właśnie oglądam film na tvp1 - ale nie polecam - chyba, że ze stresu ktoś chce dostać skurczy.

W ciąży na opryszczkę można tylko maść cynkową. Broń Boże coś innego!!!! Lekarz mi kategorycznie zabronił, a maść wyleczyła.

opryszczka na ustach nie jest niebezpieczna... i mozna ja smarowac nie tylko mascia cynkowa...ten Vratizolin..ja stosowalam w 1 ciazy ..a opryszczek mialam kilka razy

co do potowek..to zasuszac mozna je sudocremem.. o spirytusie nie slyszalam...no i kompac maluszka w krochmalu.. czyli make ziemniaczana dodawac do kompieli .. ale najperw zrobic krochmal a pozniej wymiesac z reszta wody.. i mozna tez maluszka wysmarowac ta maczka po kompieli

reklama
Hejka laseczki!!!!!

Kolejna noc minęła, ja w dwupaku - bezobjawowo :eek::eek: nic się nie dzieje, oprócz tego, że już nie pamiętam kiedy przespałam noc bez pobudki okolo 3 i póżniej godzinnego rozyślania "jak tu zasnąć". Masakra :crazy::crazy::crazy:

No i boli mnie na maksa krocze, z boku na bok przełożyć się to dla mnie jak na Mont everest sie wdrapać. Nogi spuchnięte i DÓŁ....... !!!!! No i do tego mój synek ma mnie gdzieś, dobrze że mąż jest do zniesienia hehehe :tak::tak::tak::tak:

Do tego wszystkiego połamała się nam kanapa, którą co prawda wyklinaliśmy już od pewnego czasu, bo uważam ją za nieudany zakup ( ma tylko rok) ale moment to sobie znalazła , że szok. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Teraz zanim przyjedzie mama musimy kupić nową, bo na tej się siedzi i to wygodnie ale już nie da się jej rozłożyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jakby wydatków było mało buuuuuuuuuuuuuuuuu

Oki wygadałam się to może dzień będzie inaczej wyglądał hehe ;-);-);-)

aaaaa zakupiłam wczoraj za radą Madzi ananasa hehhe kto wie może podziała :happy::happy::happy:

Diabliczka powodzenia na wizycie !!!!!Czekamy na wieści :happy::happy:
Szczesliwa powodzonka w walce z opryszczką :-)

Do później !!! Miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry