Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Na śrdodę mam termin i wizytę, zobaczymy co będzie, chociaż już chcę mieć to za sobą, a Zuzia taka uparta i nadal w brzuszku siedzi i trenuje boks 

Maluchy jeszcze w brzuchach a Wy już chrzciny planujecie?????? A wesela też już w planach??? Może salę trzeba już zaklepać

a swoja droga jakis ostatnio zrobil sie marudny, chyba czuje, ze jego dni jako jedynaka sa policzone, caly czas tylko mama i mama. nigdy nie bylo problemu zeby z kims zostal, a teraz tylko niekcem, nielubiem i caly czas na nie tylko mama i nikt wiecej

bo już miałam wysłać to co naskrobałam a coś wcisnęłam i skasowałam 

Pierwsze dni były ciężkie i mój M przejmował pałeczkę popołudniami a ja dosypiałam. A teraz już jakoś się przyzwyczaił organizm. Wstaje w nocy 2 razy i już nie jest mi tak ciężko.
Może szybko ale niech się szykują :-)To prawda, domy weselne i zespoły są zaklepane już nawet na 2 lata wcześniej. Szok! Zresztą to widać już po samych ślubach - kiedyś były tylko w soboty, teraz jak komuś zależy na czasie, miejscu czy jakimś zespole, to i w tygodniu są śluby i nie należą już do rzadkości.No niestety w dzisiejszych czasach tak jest, że wesele trzeba planować rok wcześniej, bo inaczej nie uda się, nie wierzyłam w to do czasu kiedy zaczęłam planować własny ślub i powiem szczerze, że i tak kiepsko było z niektórymi rzeczami.

Pospałam teraz sobie godzinke i zabieram się do jakiejś roboty..... może jakieś sprzątanko i prasowanko, żeby za dużo nad sobą się nie użalać i nie myśleć, że synek już mnie nie słucha to co będzie później