Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja też wczoraj miałam uczucie, że synek uśmiecha się bardziej świadomie. :-) Wcześniej to uśmiech pojawiał się po jedzeniu lub przez sen, a wczoraj uśmiechnął się jak sobie gadaliśmy i podczas wieczornej kąpieli. :-)coś jakby uśmiechy na twarzy Julka dziś zobaczyłam (ale nie te przez sen) albo mi się tylko wydaje............. miodzio, wkupia się w łaski;-)
) i uzupełniłam do końca mój dziennik ciążowy.
Mała rzecz a cieszy... 
klucha rozumiem ciebie, ze chciałabyś aby mąż był przy tobie w tych ostatnich dniach cięzkosci;-), ale on może faktycznie myśli że jak jest mama koło ciebie to ma okazje by wiecej zarobic bo za chwilkę bedzie chciał być jak najwiecej z toba i dzidziulkiem. Mój małzon tez ostatnio sporo pracuje , powiedział że to dlatego ze w kazdej chwili moge rodzic a póxniej chce byc troszke z nami i sie nacieszyć.![]()
mama mi mowi ze urodze 01.05 aby tesciowej zrobic na zlosc bo od niej wszsycy sa z kwietnia i dzidzia nie bedzie

,na miejscu dzieciaszka też byś pewnie tak zrobiła