reklama

Kwiecień 2009

witam sie!!!

Diabliczka jak tylko zobacze bocka to go do Ciebie wysle:tak:Juz nam niewiele dwupaczkow pozostalo:-DCieszcie sie swoboda choc wiem ze koncowka ciazy jest straszna!!
Ogladam wlasnie DTVN i mowia o tej ustawie 0d 1.10 ze trzeba sie zglaszac w ciazy do 10 tyg zeby otrzymac becikowe.Paranoja jakas chodzi im tylko o kase a gadaja ze to zdrowie dziecka najwazniejsze.Wiele kobiet nawet nie wie ze jest wtedy w ciazy:tak:
Ehhh ten nasz kraj .....No nie bede smucic
W nocy Alus byl jak anioleczek,mielismy dluuugi sen od 1 do 5 w nocy i teaza tez spi to moze zjem sniadanie

Gabi odezwij sie co z Anulka!

reklama
witam sie z rana.:-)
czuje sie tragicznie, w nocy ledwo podnioslam sie z wyrka aby pujsc do kibelka tak mnie wszystko bolalo. czuje sie po prostu jakby banda kiboli mnie skopala:tak:
nadal w dwupaku. wczoraj sie smialam z mama ze lekarze mi tak wrozyli ze ciazy nie donosze do 37tc a tu juz po terminie a niunia ani mysli wyjsc.
bluebell wyslij i do mnie tego bocka.
mam wrazenie ze z kwietniowej mamy nici i ze urodze w maju.

widzę, że jest parę przeterminowanych przyszłych mam... szybkiego rozpakowania wam życzę.
Ja czasu na czytanie nie mam, jedynie wątki dodatkowe mogę przejrzeć... mały słodki ale po wit K niespokojny co kradnie nasz czas.
mąż cały czas ze mną w domu więc jest luzik boję się następnego tygodnia bo to będzie prawdziwy sprawdzian :happy:

a muj mnie denerwuje, mysli ze skoro moja mama jest to on juz nie musi, wychodzi o 7 rano i wraca o 21 bo bierze nadgodziny. nie rozumie jak bardzo go potrzebuje szczegolnie teraz i zaczelismy sie klocic

witam sie i ja:tak:
u nas narazie bez problemow, zuzia budzi sie raz w nocy na karmienie tak okolo 4.00 i spi do 7.00 rano. ssie cyca jak mala przyssawka i jest bardzo spokojna:tak:. narazie nie uzywamy smoka, nawet go nie mamy:tak: i mam nadzieje, ze tak zostanie. dzisiaj zaczynamy werandowanie:tak: i wkoncu wyjde na spacer z moimi dzieciaczkami, bo dostaje w domu juz pierdolca:szok:.
kochane dwupaczki doskonale was rozumiem, ze jestescie zniecierpliwione tym oczekiwaniem, przechodzilam to w pierwszej ciazy, zycze wam, zeby jaj najszybciej wasze dzieciaczki opuscily to lokum, bo czas wynajmu i umowa na niego sie skonczyla:tak:

reklama
staram sie o tym nie myslec. to co mi zaprzata mysli to ze chcem urodzic przed 05.05 bo inaczej bedzie porod wywolywany a tego strasznie sie boje.
dokladnie osa umowa wygasla nikomu jej nie przedluzalam wiec spadowa na swiat;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry