Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Jak cycki sie wyleczyly to Alex mial je gdzies bo nauczyl sie z butli.I tak powolutku pokarm zanikal.Teraz moge zciagnac najwyzej 20ml
kina biedactwo jestes tak sie meczyc to dobrze ze twoj gin sie tak troszczy, ja tez 05.05 do szpitala jak nie urodze ale tylko na masaz szyjki wtedy daje mi dwa dni i jak nie urodze to bedzie wywolywanie, boje sie tego ale tu dziewczyny mowia za to nie takie straszne jak mi sie wydaje wiec nie wiem juz sama. chcialabym juz urodzic ale moje male po kilku dniach spokojnych i pelnych nadzieji ze wylezie zaczal znow kotlowac sie w brzuchu

Ciagle sie rozgladam a go nie widać:-(Dziewczyny, a tak trochę z innej beczki - czy któraś wie, jak sobie poradzić ze stanem przedanginowym jak się karmi piersią?czosnek na pewno odpada
nie wiem, jakie leki są dozwolone, a czuje, że mnie rozbiera... oczywiście w pon. pójdę do lekarza, ale wolałabym nie czekać z założonymi rękami, jak mi się choróbsko rozwinie...:-(
bardzo będę wdzięczna za rady

Dziś po połódniu zadzwonie do położnej może by już mnie wzieła do tego szpitala ale znając życie powie żeby poczekać do wtorku