Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też wkraplam prosto do buzi. za pierwszym razem podałam z łyżeczki ale strasznie dużo zostało na niej i mało wygodnie było. A tak prosto do buźki i jeszcze się oblizuje. zostaje co prawda coś na usteczkach ale raczej mniej niż na łyżeczce zostałoja witaminki podaje tak odchylam glowe do tylu otwieram malemu buzie i kropie bezposrednio z opakowania nic niewypluwa tylko przy wit D strasznie sie krzywi
klucha trzymam kciuki aby juz dzis zaczelo sie cos dziac tak napowaznie

witamy z powrotem:-):-) a rana predzej czy pozniej przestanie:-) mam nadzieje...witam moje kochane...
my wrocilysmy wczoraj po 3 dniowym pobycie...Jestesmy zdrowe tylko troszke narazie rana po cc mi doskwiera....zaraz zalacze fotki mojej pszczołki....

czyli generalnie zajebioza za przeproszeniemCześć ja na chwilę.
W skrócie co u nas.
Mamy:
-tatusia,który pracuje po 20 godz.(a jak jest w domu to się drze)
-kosmicznie zazdrosnego,zbuntowanego starszego brata z gilem do pasa (wrzaski,krzyki,kupa w majtki,pełen asortyment)
-bajzer
-siostrzyczkę,która ma:tendencję do kolek,katar,zatkany kanalik łzowy z mega infekcją (ropa się leje z oka), okropną wysypkę,odparzoną non stop dupkę i dysplazję stawów biodrowych
-jedną biedną matkę Polkę do tego;-)
Pozdrawiamy serdecznie![]()
normalnie kobieto z kopytami do nieba:-)

rano przyszła Pani z kolejnym zwrotem podatku:-) to uznałam, że tę kaskę to sobie zatrzymam i rozsądnie spożytkuję;-)
najgorszy jest przy dziadkach, a najlepiej jest jak .... jesteśmy sami we trójkę wtedy jest grzeczny jakoś umie dzielić się mamusią
i uwielbia wycierać Julkowi kupy
Witaj z powrotem! :-)witam moje kochane...
my wrocilysmy wczoraj po 3 dniowym pobycie...Jestesmy zdrowe tylko troszke narazie rana po cc mi doskwiera....zaraz zalacze fotki mojej pszczołki....
No Gabi... Jak nie urok to sraczka.Cześć ja na chwilę.
W skrócie co u nas.
Mamy:
-tatusia,który pracuje po 20 godz.(a jak jest w domu to się drze)
-kosmicznie zazdrosnego,zbuntowanego starszego brata z gilem do pasa (wrzaski,krzyki,kupa w majtki,pełen asortyment)
-bajzer
-siostrzyczkę,która ma:tendencję do kolek,katar,zatkany kanalik łzowy z mega infekcją (ropa się leje z oka), okropną wysypkę,odparzoną non stop dupkę i dysplazję stawów biodrowych
-jedną biedną matkę Polkę do tego;-)
Pozdrawiamy serdecznie![]()
Trzymaj się...