Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.

jutro wizyta położnej (już trzecia!) z jakimiś studentkami, więc zamiast kłaść się już do wyra, muszę jeszcze ogarnąć mieszkanie.
mnie też jutro położna nawiedza ;-) przez pierwszy tydzień pobytu w domku przychodziła co 2 dni!jutro wizyta położnej (już trzecia!) z jakimiś studentkami, więc zamiast kłaść się już do wyra, muszę jeszcze ogarnąć mieszkanie.
Młody wciąż w nocy wstaje co 2 godziny i niestety ma przynajmniej jedną dwugodzinną nocną przerwę w spaniu, więc ja sama trochę przypominam zombi.![]()
teraz już "tylko" raz w tygodniu. i podobnie jak Ty spędziłam wieczór na ogarnianiu mieszkania ;-)

kocana jak pisze Dziusia...Co nas nie zabije to nas wzmocni...Cześć ja na chwilę.
W skrócie co u nas.
Mamy:
-tatusia,który pracuje po 20 godz.(a jak jest w domu to się drze)
-kosmicznie zazdrosnego,zbuntowanego starszego brata z gilem do pasa (wrzaski,krzyki,kupa w majtki,pełen asortyment)
-bajzer
-siostrzyczkę,która ma:tendencję do kolek,katar,zatkany kanalik łzowy z mega infekcją (ropa się leje z oka), okropną wysypkę,odparzoną non stop dupkę i dysplazję stawów biodrowych
-jedną biedną matkę Polkę do tego;-)
Pozdrawiamy serdecznie![]()

witajciel aseczki w domku..az mi lezka poleciala..witam moje kochane...
my wrocilysmy wczoraj po 3 dniowym pobycie...Jestesmy zdrowe tylko troszke narazie rana po cc mi doskwiera....zaraz zalacze fotki mojej pszczołki....
nie wiem czy cos sie zaczyna dziac czy to skutki uboczne cudownego masazu ale pojawil sie jakis dziwny sluz z krwia i do tego podbrzusze zaczelo booolec, skurczow brak.

dziecko mi grzecznie spi, a ja jakos nie moge, bo tak mnie glowa strasznie boli od wczoraj
tak jak boli to chyba nigdy nie bolala i pierwszy raz od "hohoho" wzielam tabletki przeciwbolowe, ktore i tak nie pomogly
nawet po porodzie bylam jedyna na sali, ktora nic nie chciala brac, ale od wczoraj to wymieklam juz.. nio i wczoraj dowiedzialam sie, ze na bole wszelkiego rodzaju oprocz apapu mozna lykac ketonal
kurde w jakim bylam szoku, bo przeciez ketonal to strasznie silny lek, ale przy karmieniu mozna.. jak tak pomyslalam to nawet w szpitalu babka dawali ketonal, co wtedy mnie dziwilo..
biedaczek jeden bez mala dzien w dzien sie meczy
wczoraj na szczescie pomoglo tylko masowanie i przeszlo po niecalej godz.. nio, ale jak nas lekarka zobaczyla to odrazu zanim cokolwiek jej powiedzialam o jego bolach ona stwierdzila "o jaki ma wzdety brzuszek, widac, ze chlopak kolkowy sie szykuje"
nio, ale powiem wam, ze mezus chyba ze 3 razy juz zamawial, a mnie jakos szczegolnie nie ciaglo;-) coprawda zjadlam sobie chyba ze 2 skorki, ale nawet nie slinilam sie tak jak myslalam, ze bede;-)zreszta ogolnie zauwazylam, ze ostatnio przestalam lapac smaki na jedzenie, ktorego mi nie mozna;-) po powrocie ze szpitala mialam straszna ochote na czekolade, nio i dowiedzialam sie, ze moge zjesc biala czekolade w wiekszej ilosci(bo niezawiera kakao), a Maksowi nic nie powinno byc i smak na czekolade mi minal, mimo iz lubie biala czekolade
hi hi
nic nie mowila, ze przyjdzie jeszcze, tylko powiedziala, ze wrazie pytan, albo jakby sie cos dzialo to, zeby do niej dzwonic.. nio a u nas byla dopiero w 17dobie, bo byly swieta akurat, a pozniej jezdzilismy z mlodym do tego lekarza i tak jakos wyszlo, nio i wsumie zawiele nam juz pokazywac nie musiala, bo przez te 17 dni musielismy sie jakos nauczyc wzystkiego;-)smiac mi sie chcialo, jak zaczela pytac jak z kapaniem u nas
hi hi
podziwiam cie naprawde i trzymam kciuki, zeby wszystko sie wkoncu unormowalo
teraz bociek juz nie powinien cie ominac;-)
mam nadzieje, ze juz sa po albo, ze wlasnie przezywaja te "niesamowicie przyjemne" bole porodowe;-)