szczesliwa
Fanka BB :)
weszłam zobaczyc czy klucha cos napisała ...
moja mała spi pół na pół ;-)
a ja zaraz kolacja
marze juz o spaniu i o nowym dniu
moja mała spi pół na pół ;-)
a ja zaraz kolacja
marze juz o spaniu i o nowym dniu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wsumie najbardziej chodzi o moja mame.. pisalam wam nie jeden raz, ze nie mam z nia praktycznie zadnych kontaktow, ze nie interesowala sie moja ciaza itd.. po porodzie sie nie odezwala, miesiac czasu nie zainteresowala sie jak sie mam ja i jak sie ma wnuk, a teraz niedawno przyszla do nas z wizyta i jakby nigdy nic zaczela sie zachowywac
najgorsze jest to, ze wkrecila w to moich dziadkow i teraz pozuje na "super" babcie, ktora z wnukiem to by mogla od rana do nocy siedziec
zdaje sobie sprawe z tego, ze taki maluszek potrafi "rozmiekczyc" kazdego, ale ja tego nie widze.. mam nadzieje, ze ta sytuacja sie wkoncu zakonczy i ona przestanie odstawiac szopke przed moimi dziadkami i przestanie wkoncu udawac, ze nic sie nie stalo..
bole brzuszka chyba sa duzo mniejsze, albo wogule ich nie ma
nio a jak widzimy oznaki, ze moze go bolec brzuszio to dostaje herbatke koperkowa i zaraz jest "po sprawie";-) tak go wypierdzi, ze hohoho i odrazu jest spokojny;-)
:-)
hi hi ja bylam tylko od dawania cycka, a cala reszte robila ona.. tak sie rwala, ze az glupio bylo protestowac;-) nio a swoja droga my mielismy maly odpoczynek, ale i tak bacznym okiem patrzylismy na to co ona robi, mimo, ze juz swojegho synka odchowala;-)

mam nadzieje,ze sie rozpogodzi, co by mozna z maluszkami na spacerkach posmigac
:-)