Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejo
Wpadłam na sekundkę od 2 dni mała daje mi popalić, tylko cyc ją uspokaja, ale tylko na chwile, nie wiem czy coś z moim melkiem nie tak, cycki miękknie ehh nie wiem co zrobić....
, nieprzejmuj sie, a cycki jak laktacja sie juz unormuje sa miekkie
babki powiedzcie mi czy to ze mna cos nie tak czy z moim. zaczelismy cos pobakiwac o slubie i weszlismy na temat nazwiska no i powiedzialam ze wwezme jego ale moje tez zostawie czyli podwujne a on sie na mnie obrazil bo jak ja tak moge. ?????
) i gadalam tak popatrzyc jak on sie denerwoje
ehh....dziwni sa...jesli ci zalezy na dwuch nazwiskach to nipopuszczas z czasem bedzie musial to zrozumiec
poszlismy wczoraj na kontrole i mielismy sie szczepic, a zamiast tego dostalismy skierowanie do szpitala z podejrzeniem zapalenia pluc:-( pojechalismy bezmala odrazu, wyczekalismy sie na izbie przyjec tyle, ze szkoda gadac, nio i tam zrobili mu zdjecie rtg i usg brzuszka.. w brzuszku wszystko wporzadku, a na zdjeciu faktycznie wyszlo zapalenie pluc, wiec skierowali nas na oddzial.. tak zbadal go sztab lekarzy (chyba z 6) i kazdy stwierdzil, ze plucka sa czyste i o zadnym zapaleniu nie ma mowy.. doszli do wniosku, ze jesli osluchowo jest czysty, a na zdjeciu jest zapalenie to zdjecie musialo byc zafalszowane poniewaz podczas jego robienia mial kolke i wiercil sie jak niewiem co.. nio i poruszyl sie i wyszlo zamazane zdjecie i stad ten pomysl na zapalenie.. wysiedzielismy sie wczoraj i dzisiaj w szpitalu, ja jestem zmeczona jak niewiem co, ale na szczescie to "tylko" mega katar daje wrazenie takiego furczenia w pluckach
dostalismy kropelki, mamy robic inhalacje, nio i w piatek na kontrole..
stwierdzili lekarze, ze jest to drugi chlopczyk, ktorego widza, ze ma az tyle sily
:-) jak sie zaczal odpychac nozkami podczas badania, to lekarze cokolwiek sie zdziwili:-)
a tyle ile nerwow i stresow wczoraj przezylam to tylko ja wiem
teraz trzeba nadrobic
babeczki ja sie tak zastanawiam jak to jest w pl ze szczepieniem przeciw pneumokokom bo tu sa one w programie podstawowych szczepien
U nas coś ponad 300zł, także jak policzyliśmy te 5w1, rotawirusy i pneumokoki to jednorazowo chyba z tysiąc wyjdzie. Rzeczywiście dobrze tam u Was, Kluchano to super, będziesz miala zaszczepione, u nas niestety nie jest w pakiecie podstawowym i trzeba zapłacić, w zależności od tego na iludawkowe się zdecydujesz, bo są opcje 3+1, 2+1, i jeszcze jakieś inne, i wszystkie dają różny poziom zabezpieczenia, jedna dawka z tego co pamiętam koło 200 zł u nas

Zespol napiecia przedmiesiaczkowegoa co to PMS?![]()

Byliśmy dziś z Anią na pierwszej wizycie u pediatry. Wreszcie malutką mi zważono i ... okazało się, ze trochę mało przybrała na wadze :-(
Urodziła się z wagą 3160g, wychodziłyśmy ze szpitala to miała 2950g, a teraz, po 3 tygodniach jest 3400g. Muszę oprócz piersi dokarmiać małą mlekiem z butelki, za dwa tygodnie następne ważenie. Ile wasze maluszki przybierają na wadze?

teraz już 6 kg waży :-)moje imię długie, moje panieńskie nazwisko też długie, dlatego z przyjemnością zmieniłam na nazwisko mojego P., po prostu dużo wygodniej,no i już wszędzie się mieszczę;-)no wlasnie moje jest bardzo dlugie ale jego za to krociotkie. ;-)