Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zebys te je widziala w styczniu z golymi stupkami i bez czapki i zielonym gilem do pasa

wczoraj Kacper wrócił z wycieczki z temperaturą 39 a do lekarza dopiero jutro....boję się że to powikłnia po szkarlatynie.Mnie też było pod górkę,ale wczoraj się zmobilizowałam i na czwartek jestem zapisana.malutka - a ja jeszcze do gina nie doszłam![]()
Tak jak byłam na szczepieniu z Konstancją w 7 tygodniu ważyła 4500mój w podobnym wieku i tyle samo waży, a mnie się wydaje, że to już strasznie duży chłop
jutro rano idziemy do nowego pediatry, trzymajcie kciuki, żeby się okazał jakiś sensowny

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.Żeby kolejne urodziny były lepsze od poprzednichNo i tak w ogóle to mam dziś urodzinki więc sama niewiem jak spędzimy resztę dnia. Od synusia na dzieńdoberek dostałam już o 5.00 cudny uśmieszek w prezencie, zjadł mleczko i poszedł dalej spatulkać.

pytalam lekarzy czemu tak moze byc to raz mowili ze to moze byc przez odparzenia( ostatnio nie mozemy sie tego pozbyc
) a raz mowili ze to przez to bo kupa jest rzadka i dziecku trudno ja wydalic, no ale u nas sie to czesto zdaza i czasem mi go szkoda jak sie tak meczy:-( a do tego wlasnie robienie kupy wybija go ze snu i przez to jest podwojnie zly- przez to ze nie moze zrobic kupy i przez to ze cos go obudzilo
dawalam mu kiedys herbatke ale niechetnie pil i zawsze pozniej cyca wolal
przerwy miedzy posilkami ma mniej wiecej tak jak twoj
a czasem nawet czesciej....juz nie wiem co mam robic...