Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i dopiero teraz M przyjechał z laptopem
. Nie wiem dokładnie, co na tapecie, ale była wzmianka o kupach: moja starsza córa robiła jedną na tydzień i to normalną
.
.
. 
.witam
u nas dzis spokojnie, bylismy na spacerku ok 2 godzkupilam bepanthen i zobaczymy czy uda nam sie zwyciezyc z rumieniem, bo coraz mniej mi sie to podoba
teraz mlody spi grzecznie
![]()

wczoraj miałam troszkę kiepski humor, ale najpierw wypiłam kawkę z sąsiadką a potem ... zabrałam chłopaków na obiad na mieście;-) i wskoczyłam do dwóch sklepów i księgarni i poprawiłam sobie skutecznie humor: okularami, japonkami, 2 parami kolczyków i fajną książką, Maksik też dostał książkę (zbankrutuję na jego książki! ale to jedyne czego nie potrafię dziecku odmówić) i wszyscy byli happy;-)
i cały dzień był sennny i ciągle spał, biduń:-(
Moja też chudzina, wzrost w górnych centylach a waga w dolnych, ale ja i mąż jesteśmy szczupli (przynajmniej przed ciążą byłam hi hi) i wysocy to i dzieci takie
.
.
. W środę idę prywatnie na wizytę.
.a co ty taki nocny marek?;-):-)Czy karmiąca może wypić małe piwko z sokiem, czy to przestępstwo? |Bo mam taką ochotę.