reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

adusia to tak jak ja, jestem na wakacjach ale kompa musiałam mieć ze sobą, też jestem uzależnina od bb :-)

wczoraj po 20 poszliśmy jeszcze na wieczorny spacerek, na którym Karol się ululał, i tak spał do 3:30, potem 5:30 i 7, szkoda że teraz mi się dwa razy w nocy budzi, no ale może jeszcze mu się poprzestawia.

Pogoda dziś też piękna, więc ... wiadomo :-D idziemy na plażę ;-):tak:

reklama
Hej!
My zaraz wybywamy na spacer, bo szykuje sie kolejny upalny dzień.
Nocka jako-taka - ostatnio Ania najchetniej nie rozstawałaby sie z cyckiem. Czesto wybudza sie, szuka go...
Co do watkow- co myslicie o polaczeniu zdjeciowego?
Pozdrawiam i zmykm, bo dziecie na kolanach mi sie niecierpliwi...

witak kobietki pogoda super smiechor poszedl spac:-) a w Julke wmuszam sniadanko potem idziemy do mojej babci na ogrodek troche sie wygrzac na sloneczku:tak:
Z mezem coraz bardziej sie kluce poprostu zrobil sie paskudny wraca z pracy i siada do kompa albo wozi wszedzie swoja matke, siostre lub idzi gdziec potem go wdze rano jak wychodzi do pracy i tak codziennie a najbardzie mnie wkurzylo jak po calym dniu wkurzania mnie on budzi mnie w nocy bo mu sie na czulosci zbiera wtedy ja go splawiam a on sie obraza co za dupek:wściekła/y:przestal mi pomagac wszystko na mojej glowie, dobrze ze zaradna babka ze mnie i niepotrzebuje go do pomocy, ale juz mam dosc, dzwonil teraz nawet nieodebralam, jak to bedzie dalej tak wygladalo to niewytrzymam wybuchne i go zostawie....na samom mysl o nim mna nosi:angry:

Spaczyna mam takie pytanko jaki krem kupowalas Karolowi do ochrony przed sloncem? My jedziemy zkilka tygodni nad morze i niemoge nic sensownego znalezc dla Patryka bo julce mam taki od roku, a z akupem dla mlodego mam problem:-(

Pozdrawiam i caluje:-):tak:

Spaczyna mam takie pytanko jaki krem kupowalas Karolowi do ochrony przed sloncem? My jedziemy zkilka tygodni nad morze i niemoge nic sensownego znalezc dla Patryka bo julce mam taki od roku, a z akupem dla mlodego mam problem:-(

Pozdrawiam i caluje:-):tak:
tez mnie wkurza jak mój M. siedzi godzinami przy kompie i gra w WoW, bo questa musi zrobic i tak mu schodzi 5 godzin.,,, brdzo czesto mamy z tego powodu awantury:(

ja kupowalam emulsje ochronna Zjajka od narodzin ona jest ale dziewczyny mowily juz wczesnie j ze takich maluchow nie mozna smarowac wiec jedni cien... ja jednak jak bardzo jest slonecznie to smaruje mala delikatnie za prada lekarza:))

mykam bo Hania się już zaczyna krzywic:))

milego dzionka, wypoczywajci sobie:biggrin2:

Hejka !!!

u mnie nocka jakas z deka masakryczna...:szok::szok:..... nakarmilam Filipa na spiocha o 23 i wstal mi przed 3 i potem juz znow o 5 i o 8. Ta pobudka o 5 mnie tak rozbila, ze teraz chodze jakas nieprzytomna.

Do tego burza u mnie i leje jak z cebra, wiec ze spaceru nici.

A no i jeszcze Filip sprawdza chyba od tygodnia moja cierpliwosc:wściekła/y:, bo rano zawsze ma drzemke, ale od jakiegos czasu nie chce sam zasypiac, tylko na raczkach uluac go musze albo smoczka. Daje smoka bo do rak nie chce przyzywczajac :baffled::baffled::baffled: A jak nie to płacze jakby nie wiem co mu bylo. Oczywiscie jak zasypia to po 5 min wyjmuje mu smoka i dalej spi. Czy wasze niunki tez maja rano problem z zasnieciem ???

MaDunia tez zgadzam sie na twoja propozycje!!!

Ja jak narazie nie mam problemow z mezem, zajmuje sie pieknie Filipkiem no i mna, ale co bedzie dalej to sie okaze. Powodzonka życze Wam dziewczyny w stawianiu swoich facetow do pionu !!!

Oki ide cos kombinowac na sniadanie, bo mialam isc do sklepu ale niestety leje :-(

Ostatnia edycja:
Ma_Dunia -propozycja ok

u nas nocka jak zawsze super
wyspana jestem i super zrelaksowana...

ja też mam ziajkę i linomag sun -super ochrona przed słoncem

aniołu i kainkas- ech...faceci...przytulam na odległosc...

Cześć Dziewczyny. :-)
Z mezem coraz bardziej sie kluce poprostu zrobil sie paskudny wraca z pracy i siada do kompa albo wozi wszedzie swoja matke, siostre lub idzi gdziec potem go wdze rano jak wychodzi do pracy i tak codziennie a najbardzie mnie wkurzylo jak po calym dniu wkurzania mnie on budzi mnie w nocy bo mu sie na czulosci zbiera wtedy ja go splawiam a on sie obraza co za dupek:wściekła/y:przestal mi pomagac wszystko na mojej glowie, dobrze ze zaradna babka ze mnie i niepotrzebuje go do pomocy, ale juz mam dosc, dzwonil teraz nawet nieodebralam, jak to bedzie dalej tak wygladalo to niewytrzymam wybuchne i go zostawie....na samom mysl o nim mna nosi:angry:
Niestety z chłopami tak bywa, przecież oni są z Marsa... ;-)
A na poważnie to najlepiej porozmawić i wyłożyć wszystko łopatologicznie, inaczej nie rozumieją. ;-) U mnie to działa, fochy i dąsy nie za bardzo. :-p
Ja na mojego M nic złego powiedzieć nie mogę, bardzo mi pomaga i jak tylko wraca z pracy to zajmuje się Julianem, razem śpiewają rymowanki. :-D Oczywiście czasem zdarzają nam się spięcia ale bardzo szybko to wyjaśniamy i wszystko wraca do normy. :-)

Właśnie uśpiłam Juliana, bo coś mu się maruda od rana włączyła. :dry:

U nas wyraźne ochłodzenie, rano nawet zagrzebałam się pod kołdrę. :sorry2: Bardzo dobrze, trochę odetchnę od upałów. :cool2: Zdecydowanie jestem zwierzęciem lubiącym umiarkowane temperatury, skrajne ciepło czy zimno - to nie dla mnie.

Zaczęłam powoli pakowanie. Odkładam wszystkie rzeczy w jedno miejsce i już się tego trochę nazbierało. :confused: Będzie ostre dopychanie walizek...

Skoro nie widzę sprzeciwu to jutro wyślę listę wątków do administratora. Porzucę chyba jeszcze ten:
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-kwietniu-2009-f257/my-mamy-i-nasi-faceci-jak-jest-po-porodzie-28227/
bo nie potrzebujemy dwóch o naszych połówkach. :blink:

Ostatnia edycja:
tak mysle że wątek z wyborem imienia mozna przeniesc połaczyc z jakims bo imienia juz wybierac nie będziemy ;-) a na pamiatkę warto zostawic:-)

I jeszcze, bo zapomniałam... :sorry2:
Ja też zauważyłam u siebie postępujące uzależnienie od BB. :-p

Ostatnia edycja:
reklama
BB niczym poranna kawa ;)

Miłego dzionka wszystkim mamusiom i ich pociechom. Ja czekam, aż sie moje maleństwo obudzi i zmykamy na spacerek, a przy okazji odebrać gajerek tatusia z pralni i zrobic dzieciowe zakupki. W niedzielę sie chrzcimy :)

Do góry