Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
M dzisiaj niesamowicie mi pomógł, nawet się zaoferował, że poprasuje zasłony
da się załatwić, a ile przyjemności jeszcze może być:-) dasz radę kochana i bez kagańca
Regulamin proponowałabym dać osobno...
( i to w krótkim uśpieniu, a ja nigdy w życiu nie miałam narkozy i sie trochę obawiam)
wole jak to robi specjalista.. pokazywala nam rozne cwiczenia tez na bioderka, nozki i raczki, ale wsumie my tych cwiczen nie potrzebujemy tak bardzo, wiec mowila, zeby czasem w trakcie zabawy mu cos takiego porobic..
dobrze, ze wkoncu ktos sie bierze za porzadki u nas
pewnie zadna z nas i tak nie zaglada na polowe watkow jakie mamy, bo produkcja jest niesamowita, a i czasu teraz mniej..
:-)
oprócz zuzy i juniora przygarnęliśmy nadpobudliwe dziecko siostry mojego m
ale u nas on jest grzeczny i słodki

generalnie moje dziecko mnie przerazlilo dzisiaj w nocy.. budzil sie od 1 co niecala godz.. mam nadzieje, ze to tylko tak jednorazowo po tych szczepieniach

normalnie jestem niewyspana, leb mi peka i niewiem jak bede funkcjonowac przez reszte dnia
a tu jeszcze dzisiaj na obiad do babci mezusia mamy jechac, wiec wogule zapowiada mi sie wesoly dzien
nio, a ze w ciagu dnia ja spac nie umie to wieczorem chyba z zapalkami na oczach bede chodzic
ale z jednej strony sie nie dziwie, ze Mlody tak "spal" w nocy, bo jak usnal wczoraj o 17.30 to na kapiel go budzilismy i bezmala zaraz po usnal spowrotem..
może, może, tylko mnie tam nie było gdzieś od 2003 r.No to może już kiedyś się spotkałyśmy![]()
Margaret - wiem co znaczy walczyć z niejadkiem, mój ma takie okresy kiedy za nic nie je jak ja siedzę tylko muszę z nim chodzić po całym mieszkaniu, na dodatek nie chce pić wcaleHejka,
U nas generalnie kiepskawo, Tolka wogole nie chce mi jeść, ani cyca ani butli już nie mam siły, bo walcze z nią za każdym karmieniem.
Zrobiłam wstępne porządki na naszym forum. .... Czekam na Wasze opinie.
zgadzam się w 100%
a u nas nocka w miarę spokojna, młody zasnął krótko po 22, my zaraz po nim i o 2.30 byla pobudka z krzykiem bo głodny, zjadł za 140ml i poszedl z powrotem lulu, teraz o 7 się obudził, zmieniłam pieluchę, dałam jeść ale zjadł zaledwie 70ml, walnął kupsko, pobawił się trochę w łóżeczku i znowu śpi
a u nas duchota lekka, od rana trochę padało i jest pochmurno
na 11 idziemy do pediatry, odezwę się po powrocie
milego dnia