madzia1989
Mama Dominisia
Ja juz koncze kolacje,ide sie kapac i spac.
Ten upal mnie wykonczyl a poza tym cos mnie glowa dzisiaj pobolewala.Mam nadzieje,ze nie wroca mi migreny
Jakos przed 20 wrocilismy do domu od babci i ciotki M.Pojechalismy przed 18.Domis ciagle kogos nowego oczarowuje.Wszyscy sie nie moga napatrzec na niego:-)
Jestem troche zla na M bo nie pamietal o moich imieninach
:-(i zlozyl mi zyczenia jak mu powiedzialam o tym.
A teraz mnie szlag trafia,bo ku.... na dole rodzice M se zaprosili znajomych i sa tak glosno,ze Dominik wlasnie sie obudzil a juz spal!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kur** ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!
Dobra lece,bo placze
Dobranoc
Ten upal mnie wykonczyl a poza tym cos mnie glowa dzisiaj pobolewala.Mam nadzieje,ze nie wroca mi migreny

Jakos przed 20 wrocilismy do domu od babci i ciotki M.Pojechalismy przed 18.Domis ciagle kogos nowego oczarowuje.Wszyscy sie nie moga napatrzec na niego:-)
Jestem troche zla na M bo nie pamietal o moich imieninach
:-(i zlozyl mi zyczenia jak mu powiedzialam o tym.A teraz mnie szlag trafia,bo ku.... na dole rodzice M se zaprosili znajomych i sa tak glosno,ze Dominik wlasnie sie obudzil a juz spal!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kur** ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!
Dobra lece,bo placze
Dobranoc

udało mi się natomiast powalczyć z jedną cholerną zasłoną. Zachciało mi się ciemnoczerwonej, z grubego jakiegoś sukna czy cholera wie czego, i to draństwo trzeba prasować
po wczorajszej demolce związanej z wymianą okien musiałam poprać oczywiście i dzisiaj jednak zmusiłam się do wyprasowania draństwa. Przy okazji przeleciałam jeszcze raz podłogi, prania zrobiłam tyle, że pierwszy raz miejsca na sznurach zabrakło, na obiad miałam dzisiaj polędwiczki z pieczarkami i uważam, że byłam bardzo aktywna, więc w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku zamierzam obijać się przez resztę dnia
jeszcze rozważam kwestię odegrania wzruszającej scenki "jaka to ja jestem zmęczona, bo tak się urobiłam", żeby M nie szedł na piłkę, a ja służyłabym tylko jako mleczarnia
Ciągle próbuję dojść do takiej doskonałości... 

No to ja jej mowie,ze ostatnio na szczepieniu nic nie robily tylko Go osluchala i gardlo sprawdzila to ona mi wmawia,ze zawsze to robia i byl wazony i mierzony!!!!!!!!!!!No to jej powiedzialam co i jak i dopieroooooooooooo wizyta 28.07 miedzy 12-13