Asia100
marzec'04, kwiecień'09
Witam z rana:-)
Hej Auliya czekamy na opowieści:-)
Gonia buziaczki dla Kacperka:-)
Spaczyna cieszę sie że u was już taka poprawa, ani się obejrzysz a będziecie już w domu, buziaczki dla Karolka:-)
My juz od godziny na nogach, oboje już po śniadanku, córcia jeszcze śpi, a mąż w pracy. Wiecie co, zauważyłam że mój Igor już trzeci dzien prawie nie guga
, czasem tylko jakieś jedno nieśmiałe a guuu i tyle, śmieje się, bawi ale nie chce gadać. Mam nadzieje że to przez te zęby, bo brakuje mi naszych pogawędek:-)
Kainkas, Bluebell jade do was
)) Za tydzien wybieram sie do Lublina, bo 8 sierpnia mam wesele kolezanki i Igora zostawię z mamą, ale najpierw musi się zaaklimatyzowac, żeby był grzeczny. Juz sie nie moge doczekać, bo przez ciążę i teraz Igorka już baaardzo dawno odwiedzałam moje rodzinne miasto!
Hej Auliya czekamy na opowieści:-)
Gonia buziaczki dla Kacperka:-)
Spaczyna cieszę sie że u was już taka poprawa, ani się obejrzysz a będziecie już w domu, buziaczki dla Karolka:-)
My juz od godziny na nogach, oboje już po śniadanku, córcia jeszcze śpi, a mąż w pracy. Wiecie co, zauważyłam że mój Igor już trzeci dzien prawie nie guga
, czasem tylko jakieś jedno nieśmiałe a guuu i tyle, śmieje się, bawi ale nie chce gadać. Mam nadzieje że to przez te zęby, bo brakuje mi naszych pogawędek:-)Kainkas, Bluebell jade do was
Ostatnia edycja:
. Zdecydowałam sie, bo Tola je bardzo króciutko, ostatnio 2-3 minutki i tak na prawde nie wiadomo ile zjada. Dodatkowo mało przybiera. Cyca zostawimy tylko na nocne karmienie. Trochę cięzko będzie, bo butli ona też nie chce za bardzo ale jakoś trzeba ja bedzie przekonać, no i bede wiedziała ile zjada. Wczorajsze próby to 40ml, 100ml, 90ml - zawsze coś szczególnie ze jeszcze wczoraj był cyc. Trzymajcie za nas kciuki prosze!
m w pracy na pierwsza zmiane wiec bedzie ok 16:30 w domu.Ciesze sie,bo przynajmniej popoludne i wieczor spedzimy razem(mam nadzieje,bo wczoraj kolega z irlandii do niego dzwonil ok 21:30 zeby przyjechal do niego nad zalew,bo ten przylecial na urlop
i tak sie wkurzylam)Na spacer nie mial czasu z nami isc a gdyby nie to,ze ma 1zmiane to by pojechal do niego!!!!
I wlasnie wpadlam na pomysl,ze chyba pojde do ciotki Kuby w sumie mieszka jakies 7km stad.
leży i wygłupia się z tatusiem, znowu wyćwiczyli pokazywanie łopatki skutkiem czego Junior załapał parę nowych dźwięków i wszyscy stwierdzili, że gadane będzie miał po mamusi

Ale co fakt to fakt, odpoczniemy trochę od siebie, zatęsknimy, będzie lepiej... Jeszcze muszę go tylko wyprawić. Jakaś gadka była jeszcze o wyjeździe do Szwajcarii za rok na rok, ale to już razem, i co najważniejsze bez mamusi