Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, no i oczywiście po kosztach poszło
. Mam już tego serdecznie dość.
.
To jego pierwsz taka dluga podroz wozkiem.Za chwile ide sie kapac z moim mezczynza najprzystojniejszym a pozniej cyc,ja jem kolacje i ogladam film.No i popijam karmi:-)
Nie jesteś jedyna bez ślubu kościelnego, ja też jestem po ślubie który można jeszcze odkręcić (czyt. cywilny), bo pierwszy mąż jest na próbę ;-)No i witam sie z Wami wieczorem.
Bylam u M ciotki tak jak pisalam wczesniej.Pochodzilysmy po miescie kupilam sobie 2 pary butow w ccc i miskowi mojemu tez takie sliczne buciki kupilam!!A ja sobie kupilam japonki i sliczne rzymianki!!Jaka jestem zadowolona:-)No i ciocia mi kupila bluzke i kolczyki na imieniny a Domiskowi gryzaki i skarpetki.Dominik podroz zniosl dobrzeTo jego pierwsz taka dluga podroz wozkiem.Za chwile ide sie kapac z moim mezczynza najprzystojniejszym a pozniej cyc,ja jem kolacje i ogladam film.No i popijam karmi:-)
klucha Ty kobieto sie ciesz,ze slubu nie masz!!!!!A tak wogole myslalam na poczatku jak zaczelam pisac na bb,ze jestem jedyna ktora nie ma slubu koscielnego
No i nie wiem co jeszcze...
Dobra spadam i zycze milego wieczoru i spokojnej nocki jezeli juz nie zagladne;-)