Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie!
Od prawie 4 miesiecy nie przespalam jednym ciagiem 4 godzin
Juz nawet sie poddalam i chcialam podac malemu sztuczne mleko by spal dluzej, ale on nawet nie mysli je pic. Nie smakuje mu. I co ja biedna mam robic ?
skunkanka z latajacym paskudztwem walczy sie wszedzie. My w miescie , chodz przy lesie i co wieczor mamy plage komarow. To juz regularna bitwa by wytepic wszystkie. Chyba zainwestuje w moskitiery

Hej laski:-)
Ja tez mam tyyyyle prasowania a jeszcze wiecej prania,ze az mi sie nie chce nic![]()
Witajcie!!!
Jak ja uwielbiam takie akcje! U nas zdarza się to najczęściej ... kiedy połozę ją na dopiero co wypranym świeżutkim, czyściutkim przeijaku![]()

My przerabialiśmy to wczoraj. Natomiast dzisiaj dziecko się obudziło o 5.50, najpierw wesołe i gugające, a później wystąpił nagły ryk, więc podrzuciłam go tatusiowi, bo w nocy i rano mój mały partyzant może sobie wybić z głowy noszenie (stawy mnie bolą), a tatuś się nim zajął do 7, po czym odrzucił go mnie.

Może to przez te zęby...albo za długo śpi wieczorami, albo za wczesnie chodzi spać.....Musze coś z tym zrobic bo sie wykonczę
Spaaaać...........

Rozumiem, ze leje nie w Opolu? Tylko w Liverpool? Bo u mnie słonko, a to rzut kamieniem ;-)U nas leje, szaro i ciemno:-(Fajny dzionek sie zapowiada![]()

i to by było na tyle.