Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gabi dobrze że Twój Ancymonek przybiera i to najważniejsze a Tobie medal za wytrwałość- ja nie dałam radyHej,ja po wizycie pani doradcy laktacyjnego.Kocham babkę normalnie,naprawdę bardzo fajna,chyba trochę taki psycholog dla mnie;-)No,ale wiadomo,że karmi się głową przecież.Ale kobieta profesjonalistka naprawdę,nie jeden pediatra mógłby się schować przy niej.
Dostałam masę pochwał,jak to mała lepiej cycka łapie itp.Niuńka się cudnie prezentowała.Dziś waży 5510g.Czyli nadal ma w nosie wszelkie ustawowe normy,ale już trzyma się swojej i idzie do przodu.Zostajemy wyłącznie na cycku do pół roczku :-) I za toproszę kciuki trzymać.
A teraz śpi,a reszty rodziny nie ma.Prasowanie wyniesione do drugiego pokoju,to nie widaćCzyli tzw. urlop,ciekawe jak długo
Buziaki.
ps.Skukanka jak Ci zazdroszczęmoj chłop pracuje p kilkanaście godzin,nie ma takiej opcji,żebym wyszła.
Ale zawsze mam żelazkofitness,wózekwalking i szmatarobicKarnety załatwione na kilka lat;-)

Ania dzisiaj to samo zrobiła!!!Dominik taaaaka kupe walnal wczesniej,ze az sie wylala z pampersaI oczywiscie byla kapanko i przebieranko
Siedziała mi na kolanach jak usłyszeliśmy charakterystyczny dźwięk - kupa. I to porządna kupa ;-) Nie dość, że pampers peny, wylało się plecami i ubranie do prania. Jakimś cudem zdążyłam ją odsunąć od siebie i uratowałam swoje ciuchy. Nie opanowałam jeszcze zdjęcia obsranego ubrania żeby nie ubabrać dziecka. Więc wanienka i kąpiel.
Przy okazji ochłodziła się po spacerze. A jak ryczała że nie chce być wyjęta z wody - normalnie jakby mogła, to by do wieczora siedziała i się pluskała chyba ;-) W sobotę znów będzie miała radochę w aquaparku...Moze kiedyś też tak napiszę ;-)Uwaga, uwaga, napiszę coś, czego nie napisałam od 4 miesięcy - nudzi mi się![]()
Ha ha ha, dobre!Hej,ja po wizycie pani doradcy laktacyjnego.Kocham babkę normalnie,naprawdę bardzo fajna,chyba trochę taki psycholog dla mnie;-)No,ale wiadomo,że Ale zawsze mam żelazkofitness,wózekwalking i szmatarobicKarnety załatwione na kilka lat;-)

Kurczę, szkoda mi jej budzić, zresztą w sumie jakby policzyć to w dzień śpi tylk2 razy, a że długo? 
Nie no tekst rewelacja!!! normalnie nowe motto życiowe: uprawiaj sport - przy dziecku też można! A ile dyscyplin do wyboru...Ale zawsze mam żelazkofitness,wózekwalking i szmatarobicKarnety załatwione na kilka lat;-)

to są naprawdę jeszcze maluchy.Jak dziecko jest gotowe to samo siądzie,nie ma co sie spieszyć,uszkodzić kręgosłup czy bioderka można bardzo szybko,wyleczyć już nie tak prosto.
),zaraz tatuś starszaka przywiezie.