Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale zawsze mam żelazkofitness,wózekwalking i szmatarobicKarnety załatwione na kilka lat;-)

z wiekiem dzieci niektóre się przedawniają.Jak na przykład poprawiające refleks przechwyty pieluszkowe.Pojawiają się też nowe np bieg z przeszkodami za szkodnikiem w parku....
szok ale taka chyba prawda, bo codziennie odwiedza go o 11-13 moja mama, potem o 14-17 teściowa, a potem wpada dziadek, czasem drugi też, no i od 14-15 jest z nami mój P. więc na brak towarzystwa nie możemy narzekać!!!
, powiedział że mi sztucznego nie da bo mam wspaniały pokarm, co widac po synku, tylko doradziła mi żebym wydłużała przerwy i żeby starać się mu dawać co 3h a w międzyczasie zabawiać, nosić, aż po paru dniach sam się przyzwyczaji do systemu 3godzinnego.
Mój młody dziś jest strasznym śmieszkiem, hihra się wkoło do wszystkich, aż miło patrzeć, serce rośnie że mam tak pogodnego synka, trzymajcie się babeczki i do jutra!
kurcze tak sie denerwuje, ze szkoda gadac.. niewiem czy pisalam wam, ze wpadl mi ostatnio wypis Mlodego ze szpitala i sie naczytalam na internecie troche, nio i teraz sie boje.. jak wyszlismy ze szpitala, to obiecalam sobie, ze rewelacji na necie czytac nie bede, ale jednak wymieklam i teraz mam za swoje, bo nerwy daja o sobie znac.. nio i z tego co sie doczytalam to byla mowa o wadzie zastawki

ja mam wade zastawki, ale mialam nadzieje, ze Mlody nic nie odziedziczyl po mnie.. mam nadzieje, ze jutro na kontroli okaze sie, ze wszystko wporzadku.. nio i w tym miejscu bardzo prosze o kciukasy