Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziś uderzam na szybkie konsultacje z pediatrą w sprawie diety Konstancji czy mogę podać jakieś nowości bo wyjątkowo nie mamy wysypki.Dziewczyny po ponad czterech miesiącach buziak i ciałko jest czyste,mamy tylko naderwane uszy...ale to pikuś.Jestem przeszczęśliwa....
Pięknie!!!!!!Napisałam że bez wysypki, ma takie blade i czerwone ślady na buźce więc do buźki niemowlaka jeszcze daleko ale już jest o niebo lepieji jak dla mnie to wygląda super
jestem pełna optymizmu!!!
Kochana skąd ja to znam.. tyle że moje szczęście już prawie 8 kg, gdyby nie magik rehab, który ratuje mój kręgosłup, nie dałabym rady w ogóle Młodego podnieśćKupiłam dzisiaj gazetkę "Mam dziecko" - tam jest artykuł jak poradzić sobie z pobudką o świcie, ze niby maluch będzie dłuzej spał - poczytamy, zobaczymy;-)
Jeszcze przydał by mi się instruktać oduczajacy nszenia na rękach, bo miałam dziś taki ból pleców, ze jak się pochyliłam, to z trudem szło prostowanie. A to dopiero 5kg:-( Jak tak dalej pójdzie, to niewesoło będzie. Chyba też muszę się wreszcie zabrać za swoją kondycję, wygonić tego lenia co we mnie wlazł i ruszyć wreszcie 4 litery;-)
Narazie!

A nie jest taka ostatnia u nas brzuch wróg publiczny nr 1 i nie umie jeszcze się przekręcić ale pracujemy nad tymWstawiłam tylko fotoreportaż jak Ania z brzuszka na plecy się przewraca (wiem, wiem, wasze maluchy już dawno tak potrafią, ale co ja poradzę, że jej w brzuszku tak dobrze było, to teraz panna spóźnialska niech nadrabia ;-) ).
Powodzenia na konsultacji! I super że wysypka znikaA co z tymi uszami?? Moja tylko regularnie sobie jedno przygniata, a raczej odgniata i mały uszatek z niej, ale moze potem "przyklapną"

.A uszka ma po mamusi takie troszkę odstające

Może i masz rację, spróbuję jeszcze wcześniej kąpać. A przestawić się... chyba już to zrobiłam, bo inaczej nie dałoby się funkcjonować. Czego się nie da zmienić, trzeba polubić. I pewnie masz rację, ze do szkoły to ją wołami trzeba będzie z łóżka wyganiać ;-)Diabliczka,hmm dla większości znajomych dzieci (moich też),w wieku 0-4 lat godz.5.30 jest absolutnie normalna.Raczej Ty sie przestaw,szybciej będzie;-)
Nie martw się,podobno jak pójdą do szkoły to będą chcialy spać dłużej.Może kąp ją wcześniej,ok.19..
No jak moja dzisiaj zaczęła, to Hania ma jeszcze kilka dni czasu ;-)no moja tez nie umie sie przewracac z brzuszka na plecy ale cwiczy i sie wkurza

I znów do szefa, by wypełnić dokumenty i ponownie wszystko wysłać....
Wzielam Go z lozeczka,wlozylam do bujaka zebym mogla sobie zrobic cos do jedzenia ja sie obracam a moje dziecko kciuk w buzi i spi
ale pozniej sobie Go wyjal i nadal spi a ja moge popisac.Kolezanka miala wpasc ale jednak przyjedzie popoludniu.
:-(A delkatnie rozczesuje!!Jak tak dalej pojdzie to za miesiac bed lysa

Cwiczymy ale nic z tego...strasznie sie zlosci albo jak Go klade to najchetniej by tak zasnl i tyle...moze dlatego,z taki ciezki i gruby jest??

a wstaje ok 6...pozniej niekiedy zasypia nad ranem ale niekiedy nie...
:-(A poza tym moj M jest taki zazdrosny ze tez nie chce zebym przy kimkolwiek karmila