Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też z włosami masakra!:-( Czy one kiedyś przestaną wypadać? Bo inaczej peruka jak nic ;-)Dziewczyny mylam glowe i sie wystraszylam!!!!Tak mi wlosy wypadaja,ze garsciami ze szczotki i podlogi zbieram po rozczesywaniu:-(A delkatnie rozczesuje!!Jak tak dalej pojdzie to za miesiac bed lysa
Co do uszkow diabliczka moze zakladaj czesciej czapeczke??
Oczywiście kiedy wieje czy jest chłodno, to nie ma bata - jak mus to mus. Podobają mi się dziewczynki w chusteczkach - niestety mogę pomarzyć że moja panienka będzie takowe nosić. Przynajmniej narazie. Wiem, pewnie napiszecie, że to przecież malutkie dziecko i nie powinno mamą żądzić, ale skoro ewidentnie nie chce, to zmuszać jej nie będę. Jak jedzie wózkiem, jest w cieniu, nie wieje, to przecież jej nie zaszkodzę chyba gołą głową?
nie wiem co sie porobilo temu mojemu dziecko ale tylko sie cieszyc i oby to nie bylo tylko na pare dni...
a ma jakies 8 miesiecy

a wiadomosci, hmm.. sama niewiem czy dobre czy zle.. moglyby byc lepsze.. niop wiec, Mlody dalej ma zaburzenia w rytmie serca, a dokladniej mowiac arytmie nadkomorowa:-( najprawdopodobniej z tego wyrosnie, ale to tylko najprawdopodobniej.. zrobili mu ekd, wyszlo nie bardzo i dostalismy holtera do domu na 24h.. wyniki beda dopiero po niedzieli..
i zeby malutki wyrosl z tego!!

)
Wiesz nie przejmuj się, ja też mam opory przed publicznym karmieniemDziewczyny wiecie co...ja tak czytam,ze Wy na dlugie spacry chodzicie i karmicie dzieciaczki "w trasie" ja Wam zazdroszcze bo ja sie wstydze i pzez to nie moge nigdzie dalej isc:-(A poza tym moj M jest taki zazdrosny ze tez nie chce zebym przy kimkolwiek karmila
![]()
po prostu jest to dla mnie nie do przejścia