Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wcześniej kawę pijałam sporadycznie... 
. Zaznaczam, że uwielbiam gorąc, ale nie z Kajciem, bo on się męczy i ja z nim też
Mogłoby jeszcze popadać, to bym nie musiała podlewać krzaków. 

, bo okazało się że organizuje się tam krwiak, więc dzięki poradzie doktorki która przyjmowała Karola smarowaliśmy i już prawie śladu po opuchliźnie nie ma, wredna ordynatorka poszła na urlop, bo jakby nie, to pewnie dalej byśmy tam siedzieli - wg. niej żadnych okładów i maści nie powinniśmy stosować, tylko czekac aż samo zejdzie, głupia baba. I pomimo wszystkich stresów dalej jesteśmy tylko na cycku:-)

.Mąż stwierdził że jak tak reaguję na nerwy to on codziennie może mi ciśnienie podnosić
.Bystrzak się odezwał

Łączę się w bólu.U mnie co prawda nie pada ale jest chłodno tak ze 23 stopnie....a ja pragnę tych 30 i bezchmurnego nieba!!!!no u mnie tez pogoda do du*** wiec choc raz mamy podobnie ;-)
Nie kopniesz -nie sięgnieszno jak cie kopne adusia 23 stopnie o ktorych ja moge pomarzyc jak tu jest z 18 to fajnie

... tak irlandia pogodą nie rozpieszcza, a jak minął wypad do Wielkiego Miasta??