Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
.
i oby już na zawsze.
dalej wyjmuje go po kilkanaście razy i uspokajam, no ale w końcu kiedyś trzeba było to zrobić.
i żeby mi nerwy wytrzymały.no ja tez zaczelam walke z raczkami.. a tu dzisiaj hania wcale na raczki nie chcialaja dziś mam 2 dzień z rzędu oduczania zasypiania na rękach - no nie powiem, jest mały sajgon. na razie jestem twarda, ale serce mi się kraje, jak widzę, jak on płacze przy odkładaniu. trudno stwierdzić, czy już są postępy![]()
dziś po raz pierwszy młody całą noc spędził w swoim łóżeczku (oczywiście z trzykrotną przerwa na jedzenie), a ja - jeśli wierzyc małżowi - obudziłam się w którymś momencie, wymacałam łóżko po lewej stronie, po prawej stronie i .... wpadłam w panikę, ze ktoś mi ukradł dziecko:-) dopiero małż mi wytłumaczył, co i jak, bo ja z deka nieprzytomna byłam.
.

my już zaliczyliśmy wietrzenie na dworze, zrobiliśmy zakupy i posiedzieliśmy na ławce pod domem bo ciągle latały deszczowe chmury, w sumie byliśmy 2h i wróciliśmy bo mały ciągle sięspod koca wykopywal i marzł bo temperatura nieszczególna
o mało co młody nie dałby mi przygotować obiadu, mimo tego że byłw kuchni razem ze mną w leżaczku i że do niego gadalam, zabawki byly blee,
Witam!
:-):-):-)
.
Dziś jadę podbić przegląd techniczny auta - nie wiecie ile kosztuje? Coś mi się kołacze, że 100, ale nie jestem pewna.
Zaraz chyba zacznie padać, bo tak pochmurnie się zrobiło.
Do wieczorka
no jak cie kopne adusia 23 stopnie o ktorych ja moge pomarzyc jak tu jest z 18 to fajnie
http://www.youtube.com/watch?v=Ls8p...olo-23956/index4.html&feature=player_embedded
!!!!Domyślam się, że łatwo nie jest, ale na pewno warto.trzymajcie kciuki dziewczyny za to, żeby Jasiek mnie nie znienawidziłi żeby mi nerwy wytrzymały.
dziś po raz pierwszy młody całą noc spędził w swoim łóżeczku (oczywiście z trzykrotną przerwa na jedzenie), a ja - jeśli wierzyc małżowi - obudziłam się w którymś momencie, wymacałam łóżko po lewej stronie, po prawej stronie i .... wpadłam w panikę, ze ktoś mi ukradł dziecko:-) dopiero małż mi wytłumaczył, co i jak, bo ja z deka nieprzytomna byłam.
trzymajcie się, idę wieszać pranie.
a w piątek teściowa przyjeżdża...

, Ty razem z mężem będziecie mieli swoje łóżko na wyłączność ;-), a i Jasiek jeszcze kiedyś Ci za to podziękuje. 

mamy wyniki holtera.. coprawda jakies zaburzenia tam wyszly, ale lekarka powiedziala, ze to nic groznego i ze powinno mu to z wiekiem przejsc
dzieki dziewczyny za kciukasy:-) musialo, byc dobrze, jak tyle e-ciotek trzymalo kciuki
hi hi
zaraz za kapiel sie bierzemy i mam nadzieje, ze synus wnet odplynie do krainy snow;-)