reklama

Kwiecień 2009

Doczytałam!!!!!!

Płodne jesteście niemożliwie:-D:szok::-D:szok:...

Diabliczko ucałuj córeczkę:tak::tak:

Didi witaj i udanej przeprowadzki,ode mnie życzenia miałaś na irlandzkim wątku;-);-)

Dziś ma jeszcze kursik do szkoły,mąż jedzie obejrzeć autko bo to które mieliśmy ciut małe....a i zapomniałam lekcje muszę odrobić....

reklama
Adusia, z tymi lekcjami to nieźle ;-)
a mój brat się postarał i juz mam necik na wsi , także w wolnych chwilah będę sie Was starała doczytywać, żeby wielkich zaległosci nie mieć, a i może napiszę coś od czasu do czasu, zebyście do końca o mnie nie zapomniały.:-D
diabliczka, Najlepszego dla Ani i jeszcze lepszego dla Twojej Mamy!
my paczki dostaliśmy dwie, trzecia - w rossmanie - jest do odebrania.
Didi, a to przeprowadzka tak już zupełnie na własne?:happy:
ja dzisiaj dziecko sprzedałam kuzynce, niech się wprawia, a sama nadganiam pracę zawodową (co widać, zwłaszcza jak siedzę na bb)
więc żeby nie powiększać wyrzutów sumienia, to już zmykam
całusy dla Wszystkich

Didi witaj i udanej przeprowadzki,ode mnie życzenia miałaś na irlandzkim wątku;-);-)
dzieki za zyczonka juz lece je poszukac bo tam tez produkcja postoe hurtowa normalnie

Didi, a to przeprowadzka tak już zupełnie na własne?:happy:

nie tak wlasne ale wnajmowane..tu w Ie wasnego chyba miec niebedziemy

latajace babki
jeszcze raz bo nie pamietam ktoras mowila ze przy starcie i ladowaniu dawala pic dla dziecia aby nie plakal ale co cyca moge czy butla musi byc???

ja latalam w i niedawalam bo zanm wystartowalam np.Al cycek..to cagnal cycca przed startem i uz jak odryalismy sie od ziemi spal i tak caly lot przed ladowaniem cyc i wszystko cacy..Ewa cyc jak lecialam do Pl i wyla nieboglosy straszny byl lot ale teraz jak wracalam butla i spanie caly lot ..wiec kochane dzieci

daj cyca tylko zakryj sie co normalne pielucha i bedzie ok.. po co targac butle skoro masz cycki :);-)

klucha - moja kumpela cyca daje przy starcie i lądowaniu. A ona dużo lata :tak:.
Witam się z wami słonecznie :-). Jestem wyspana i już lżejsza na koncie - bo porobiłam opłaty :sorry:. Jeszcze w tym miesiącu za przedszkole 2x trzeba płacić i ubezpieczenie :zawstydzona/y:. Q*** samo życie :-(. Grunt, to się za często nie logować do banku, żeby nie zdołować.
Dziś po odprowadzeniu małej do przedszkola zawędrowałyśmy do mięsnego. A pani bardzo uprzejma zaproponowała mi (wręcz wciskając) żeberka bo bardzo ładne. Ale okazały się świetne. Zrobiłam 5 porcji żeberek w sosie musztardowym:-p i gulasz dla przedszkolaka (tyle mięsiwa było):tak:. Ta ekspedientka jest ogólnie bardzo sympatyczna:-)
W piątek wybieram się do pracy, bo podanie o urlop zaniosę więc serniczek dziewczynom upiekę (bo podwyżkę dostałam - :-)- za nic nie robienie):tak:
Udanego dnia wszystkim życzę.
Diabliczko - buziaczki małej diabliczkównie!!!

Kurcze, moje dziecię tyle dziś śpi że mam czas i siedzę i czytam w necie na temat słabego przybierania na wadze i tak sobię myślę że może tak jak moja Natalia ma zespół złego wchłaniania, hmm, no nic na następnej wizycie u pediatry mam nadzieję że się okaże co i jak ale teraz normalnie świra dostaję z nerwów.

Szwedka- znam ten ból po opłatach też nienawidzę się wtedy logować do banku, a jeszcze wrzesień to już w ogóle masakra, wysłać dwie nastolatki do szkół,wrrrrr, dobrze że mój M nieźle zarabia i ja sobie ciut dorabiam pazurkami akrylowymi to chociaż na waciki mam, hihi.

Gosiaczku wspolczuje ale moze czytanie na internecie to zly wybor?zdenerwujesz sie tylko i tyle.
A tak w ogole to juz dawno mialam sie Ciebie zapytac--kiedy sa imieniny Alexa??

pewnie masz rację że siedzenie i czytanie w necie to bez sensu ale to silniejsze ode mnie, nerwy biorą górę i tyle, a pediatra wczoraj wcale mnie nie uspokoiła, kazała obserwować i zapisywać wszystko w zeszycie i do kontroli za 2tyg, z Natalią mieliśmy innego pediatrę i do tej chyba nie za bardzo dociera że mam prawo się martwić bo Alex jako brat Natalii może mieć to samo czyli alergię na laktozę i gluten i dodatkowo zespół złego wchłaniania.

Co do imienin to nie mam pojęcia.

Alex właśnie zjadł obiad- 100ml obiadku Hippa potrawka z ziemniaków z królikiem i 50ml soczku jabłkowo-marchwiowy, za godzinkę dam Mu deserek.

reklama
Gosiaczku - skąd twój niepokój o Aleksa. On całkiem dobrze waży :tak:pewnie jest około 50 centyla?

no właśnie.. przcież dziecko nie może rosnąć on stop po 1kg na miesiąc:)) to normalne że po 4 miesiącu przybiera mniej, mam ulotki, w którym piszą że 400-700g na miesiąc...

moja w sumie mieści siew granicach, ale ma kiepski apetyt a jej mała waga tez jest związana z jej wcześniactwem i niską wagą urodzeniową. Moja ciocia, która jest lekarzem, stwierdziła, że ja bym chciała, żeby dziecko przy wadze urodzeniowej 2490 a najniższej 2300 wazylo teraz 8 kg?? a 6200 (około-bo o 15 idziemy sie wazyc) to i tak podwoila wage z nawiazką:))

Gosiaczku, nie martw się i nie wertuj netu :));-);-)

ja mykam na leczo:):happy::happy::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry