reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Gosiaczku - nie wiem co radzić niepokojce jest to bardzo, trzymaj reke na pulsie i nie odpuszczaj - zwlaszcze jesli chodzi o dodatkowe badania.
A co do imienin to zawsze sa po urodzinach pierwsze z kalendarza ale Alexa nie znalazłam
a dlaczego ja nie dostaje juz paczek?

Ja tez nic nie dostawalam a tu proszę - dzień przed 4 miesiącem Hipp paczuszkę przysyła :-) Kolejną odebrałam w Rossmanie. Fajne próbki bo i soczek i słoiczek i krem, a do tego 2 łyżeczki

Dzisiaj pierwszy dzien szkoly z lekcjami, robieniem kanapek dla starszych no i szykowaniem obiadu. Julcia w tym wszytskim nieźle się odnajduje, gorzej ja. Mam wrażenie że czas niesamowicie przyspieszył a ja nie nadążam. Dobrze że chociaż pogoda piękna i spacer mnie odrobinkę wyciszył. No ... wlasnie mnie olśnilo - nie dalam dzieciakom do szkoly upowaznienia i wozny moze ich samych nie wypusic, a Jula spi ...:-(

Dziewczyny która jeszcze ma trójeczkę - oprócz mnie. Na pewno gosiaczek1973 ale nie wiem czy nie jeszcze któras z was:-D??

reklama
Szwedka, Kainkas- no dzięki Wam bardzo za uspokojenie, może macie racje i chciałabym bardzo żebyście ją miały, po prostu po niefajnych przebojach z Natalią jestem mocno przewrażliwiona.
Właśnie zjadł deserek i zmykamy na spacerek bo przestało w końcu padać.

Patewka, napewno nie odpuszczę i zrobię wszystkie badania dla świętego spokoju i czystego sumienia, narazie 2tyg obserwacji i notowania ile czego zjada.

Adusia3 chyba jeszcze też ma trójeczkę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wybralismy sie o 11.00 na spacer i co? ledwie zdążylismy zejść z 4 pietra i odejść kawałek od bloku i zaczęło padac. Zrobiliśmy szybkie zakupki, co by mozna żurek na obiad ugotować i szybko do domku. I co? Jak na złość znów wyszlo słonce. Tyle, że mały się rozespał i nie ma jak narazie wyjść:cool: A niech to. Poczekam jeszcze troche może sie uda zaliczyc dzis normalny spacer;-)

Bluebell sprawdzałam w ksiedze imion kiedy sa Alexa. Niestety jest tylko pisane przez ks tzn. Aleksa - styczeń - 11, 15, luty - 18, 26, 27, 28, marzec - 10, 18, 20, 28, kwiecień - 18, 22, 24, maj - 3, 16, 18, 20, 29, czerwiec - 4, 16, 18, lipiec - 1, 10, 17, sierpień - 10, 11, 28, 29, wrzesien - 1, 13, 21, październik - 10, 11, 22, listopad - 11, 24, grudzień - 22

Ostatnia edycja:
Szczęśliwa - zarejestrowałam się na tej stronce, ale nie bardzo wiem o co chodzi. Może jakaś podpowiedź (łopatologiczna) :-D

Do kolekcji mamy jeszcze biegunkę, a Kajtuś nie chce pić. Zaraz idziemy do lekarza, tylko zjemy marchewkę... :baffled:

Czesc :)

Ja po ciężkiej nocce... od 2 do południa bolało mnie podbrzusze i tak jakby jajniki, mniej wiecej tak jak na okres ale jego brak, zastanawiam sie co to i chyba w przyszłym tygodniu odwiedze gina:zawstydzona/y:

Diabliczka buziaki w stópki dla Anusi :tak:

Ja tez dostałam paczki, chyba z czterech firm. Fajna sprawa, bo można bez kosztów pobróbować:tak:

Kamlie zdrówka dla Kajtusia życze.

Ale ja wszystkie ankiety wypełniłam i oddałam i nawet mniałam pierwsze 2 paczki trak jak wy a później się ucięło... dobrze, że chociaż pieluszki dostanę bo mi już potwierdzili że wysłali

ale ja tu nic nie dostaje dostalam probki produktow w szpitalu i tyle, teraz czekam na ksiazke o zywieniu dziecka do roku zobaczymy jak przyjdzie jak inna jest od polskich

kamille wypełniasz ankiety i tyle... pozniej ci przyslą że zakwalifikujesz sie na test pampersa
wysla ci pieluszki a pozniej trzeba wypełnic ankiete co sadzisz o tym produkcie :-)
ja juz po kilku ankietach -dostałam nawet perfumy:-)

reklama
Zaraz mnie cholera weźmie i porwie:eek:
Mam migrenę mojego życia, dziecko śpi, a ja musiałam wszystkie okna pozamykać, bo szkodnik na dole się drze jak opętany, dziadek puszcza na full sitzpolki, dodatkowo wycina gałęzie, mózg mi za chwilę uszami wyjdzie:eek:

Do góry