reklama

Kwiecień 2009

Cześć!!!
Moja córunia śpi już od 19 :-)
Wyszłyśmy na spacer strzelić tradycyjną podwieczorną drzemkę, jak nas deszcz złapał. Doleciałam do rodziców, bo blizej, posiedziałyśmy chwilę, ale mała coraz bardziej marudna do spania. Ojciec pomógł mi z wózkiem i poszliśmydo domu. Tam od razu wykąpałam Anię, nakarmiłam i położyłam już normalnie do spania. Bo co za sens za godzinę wybudzać ją do kąpieli? Niech śpi. I ja się przynajmniej szybciej położę, bo sama jestem i już dosć padnięta.

Po wczorajszej wizycie u lekarza mamy antybiotyk zinacef w zaszczorach 2 razy dziennie
Ojej, biedny Kajtuś :-( Zawsze żal mi było takich kruszynek, które przychodziły na zastrzyki. I ja, taka zła pani musiałam je kłuć :-(:sorry: Oby szybko się wykurował i było wszystko OK.

Skunkanka - jak tam urodzinowa cielęcinka Wstrząchnieta? Pewnie śladu już nie ma.... no chyba że będzie na spodniach z tyłu ;-)

Idę jeszcze podczytać zamkniety i ... spanko :-) Ech, oby nocka była dobra. I rano znów nie chcę być pierwsza :-p

reklama
nie odsyłałam bo za dużo pytan prywatnych

jutro wkleja fote że te pampry istnieja bo dostałam ful maili że bujam hehehe z aluzjami że na tym zarabiam wiec dementuje:ja tam nie pracuje linka dostałam od dobrej kolezanki i poleciałm od razu auyli co pake tez dostanie bo juz jej maila z potwierdzeniem wysłali

ja byłam w szoku taka paka za friko :-D

Diabliczka cielęcinka wtrząchnięta ze smakiem:-) i jeszcze wyraz twarzy - matka, czemu dopiero teraz mięcho - bezcenne:-p ale niespodzianki na pleckach nie było:-p

Szczęsliwa ja już też się zarejestrowałam:-) co do formularza - mówicie o tym oświadczeniu? że się zgadzacie na przetwarzanie?

Dziecko wycałowane za wszystkie czasy od cioć:-):-)

a ja chyba juz w to sie nie bede bawic daruje sobie a w sumie o pampersach pampersa i tak mam zla opinie wiec po co oni maja mi to wysylac.
lece lulu buziaki papatki do jutra

Cześć!

Która wczoraj napisała żeby mi dziecko raz w tygodniu pospać dało? :growl:;-)
Przeczytała i doszła do wniosku, że skoro wczoraj dała pospać, to dziś już nie musi. A więc jesteśmy na nogach od 5:30 :baffled:
Pałeczka pierszeństwa więc wróciła jak bumerang. Kto chce przejąć? :-)

Idę, bo łóżeczko już nudne i dziecię chce się bawić z Mamusia.
Miłego dnia!!!

reklama
...Szczęsliwa ja już też się zarejestrowałam:-) co do formularza - mówicie o tym oświadczeniu? że się zgadzacie na przetwarzanie?

Ja sie zarejestrowałam ankiety wypełniłam, a teraz co? Piszą bym oświadczenie wydrukowała i przesłała pocztą? I jak nie wysyłać im tego?
Ja nie odsyłałam formularza bo nie mam gdzie wydrukować... a co do przetwarzania danych to akurat moje podajemy do wszystkich konkursów, podawałam na ankietach w szpitalu... to właściwie jedyny warunek dostawania gratisów że zgadzacie się na przetwarzanie danych - coś za coś. spodziewajcie się po czymś takim jakiejś dodatkowej korespondencji. Ja dostałam już katalog bon prix i jakiś świat książek... potwierdzili mi że jednorazowo zlecili wysłanie katalogów z fizmy opisanej pod *... no cóż chciałam pieluszek to mam :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry