reklama

Kwiecień 2009

helo :-)
u mnie też pogoda do kitu, no ale najważniejsze że humor dopisuje:-)

byłam u lekarki po zaświadczenie, ze jestem karmiąca, dostałam:-) tylko śmiac mi się chciało jak mi wypisała, że karmię na żądanie 5 razy na dobę, bo karmię na żądanie, ale Karol je z 7 razy:sorry: jak nic, ważyliśmy się i ........... ważymy 9400:szok::szok::szok:, Pani doktor, mówi, że Karol świetnie wygląda, nie jest gruby tylko duży - po tatusiu :-p ja mówię że tatuś mojego wzrostu i szczupły, a ona, to po kim?:-D po dziadku, moim tacie, ponoć najwięcej się ma właśnie z dziadków. Wznawiamy podawanie wit. D, bo na wakacje była przerwa. Obgadałyśmy naszą historię ze szpitalem ( bo mojej lekarki przez cały sierpień nie było i nic nie wiedziała) i do wniosku doszła, że to przez tego mojego streptococusa, bo młodemu w wymazie z oka też wyszedł, no i mam zrobić badanie na czystość pochwy, u gina, no ale tu mam wizyte dopiero 29.09, bo ostatnio musiałam odwołać z powodu @.

Lecę bo młody się budzi, z ogródka słyszę radosne guganie, a nie chę tego przegapić:sorry:, do potem.

Guganie ustało, lecę jeszcze po wątkach.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Laski

Młody śpi, a ja siedze jak na szpilkach bo mąż pojechał z córką do szpitala - spadła ze zjeżdżalni i ręka w nadgarstku ją boli i troche spuchnięta, dzwonili że już po przeswietleniu i czekaja na zdjęcie, ale lekarz stwierdził że chyba pęknięta:no: Ale córcia była dzielna, a jak dostanie gips to się ucieszy bo podpisy będzie zbierać. Ach te dzieci....

Wiecie co juz mi się wszystko miesza i nie pamiętam co czytałam, a może to przez piwko które sobie właśnie popijam hi hi:-D:-D

Hej!
Ja dziś po wizycie w pracy :-). Boże jak cudownie nie pracować :-):-):-). Ale niestety 2 listopada wracam i zaczynam od rannej zmiany :zawstydzona/y: - czyli od 6.00 :-(. Ale cóż to nieuniknione.
I następny weekend przed nami - życzę wam byście odpoczęły, wyspały się, a w tym czasie M niech przejmą pałeczkę ;-).

Hej dwa dni temu odzyskałam kompa.
U nas dziś ani pogody, ani humoru nie ma:zawstydzona/y:
Zastanawiam się czasem czemu to nasze życie jest takie popaprane:wściekła/y:, dlaczego ludzie tak cierpią:eek:.
Mam dziś doła bo rozstała się para którą uważałam za niezniszczalną a tym samym Zuzia już nie ma chrzestnej w rodzinie, bo mój kuzyn zostawił ją po 7 latach:-(
Choć dla mnie niewiele to zmienia bo mam zamiar z Nią się przyjaźnić nadal to dla Niej zmiana wielka. Gdyby nie była chrzestną uwolniłaby się łatwiej od wspomnień a tak:confused:
Siedzę i ryczę bo mi żal.

Załączniki

• z Tusią.jpg
    z Tusią.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 50
  • mój pierwszy medal.jpg
    mój pierwszy medal.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 45
U mnie ziiiimno!!ale na dwor i tak polecimy.Swierze powietrze powiino tez pomoc malemu zapchanemu nochalowi.OD 3dni stosujemy ten Sterimar i powolutku widze poprawe (z naciskiem na powolutku).
A w ogole to wyspani jestesmy na maxa.Alus zasnal o 19.30 a wstal o 6:szok:

Malutka z krk CALUSKI DLA SYNIA !!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry