Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witaj! :-)Mam na imię Marzena mam 25 lat i jestem mamą synka Victorka urodzonego 8 kwietnia 2009![]()
Zdrówka dla Juli!Wczoraj Jula w nocy wymiotowala. Biedulka obudzila sie, usiadla i powiedziala - "polałam" Ja patrze - a ona cala w wymiotach , nie wiem od czego.. No ale dzisiaj jest ok. Do tego 2 dni temu wysiadla pralka - po kilkukrotnych wymiotach to super motywacja do natychmiastowego zakupu nowej.
Pochwal się obowiązkowo. :-)A u nas z dnia na dzień coraz lepiej. W zasadzie dotarliśmy się już z naszym nowym nabytkiemNa początku troszkę dawał nam popalić bo miał problemy z zasypianiem ale teraz już jest ok. W końcu muszę zdjęcie wrzucić żeby się pochwalić, a co
![]()
Julian ostro się pochorował, w nocy wymiotował, trafiło głównie na mnie i pościel. :-( W środku nocy było błyskawiczne zmienianie pościeli, Julian wylądował pod prysznicem, a po nim ja. Dzisiaj doszła wysoka gorączka, marudka mu się włączyła i przykleił mi się do rąk. :-( Lekarka stwiedziła zapalenie ucha środkowego, mamy antybiotyk przez siedem dni... Teraz odsypia nockę mój bidulek. 
Za to ja zaczynam się sypać: gardło drapie, nos zapchany, mam nadzieję, że się nie rozłożę...