klucha09
mama Haneczki
Buy Gaggia Cubika Plus Espresso Machine. at Argos.ie- Your Online Shop for .
zapomnialam wkleic linka wiec szwedka taka maszynerie ma szfagierka
zapomnialam wkleic linka wiec szwedka taka maszynerie ma szfagierka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Smacznego!
co do przedszkola to niestety tak jest ze starsze dzieci maja pierwszenstwo.Aj dzisiaj mam nerwa bo Marcel do przedszkola iść nie może bo w tym roku będzie dużo 5 latków i 6 latków (bo oni już muszą mieć miejsca zagwarantowane w przedszkolu) i nie będą robić nawet grupy 3 latków aaaaaaaaaaa!!!................. I do tego dostaliśmy pisemko z wodociągów, że nie możemy postawić oczyszczalni przydomowej i jeszcze musimy ciągnąć drugi! raz wodę bo ktoś tam chyba mózgu nie ma. Cały koszt pociągnięcia tej wody będzie tak wysoki, że to się w żaden sposób nie opłaca, zwłaszcza, że woda na tej działce jest już od kilkunastu lat! tylko oni nie mają tego zaznaczonego u siebie na mapie! Teraz M musi jeździć i wyjaśniać co, na co po co, ehhh
Zdrówka dla szkrabów! :-)Miłek na szczęście jeszcze się trzyma ale Marcel coraz bardziej się rozkłada :/

Jakoś do mnie nie dociera chyba, że dziecię mi rosnie i lada chwila zacznie edukację
Ale w moim mieście wreszcie coś rusza z Klubami Malucha, z salami zabaw, więc od tego raczej najpierw zacznę adaptację Ani do dzieci i rozłaki ze mną, żeby później przedszkole łatwiej zaakceptowała.