Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noi po sprzątaniu zemdliło mnie troszkę więc położyłam się jeszcze troszeczke.Co do pracy to ja mam do soboty wolne,Boże jak ja się ciesze 
No właśnie czy pijecie kawę? Ja pije rozpuszczalną z mlekiem ale chyba sie przerzuce na bezkofeinową.
, smakuje tak samo jak normalna więc ja zadowolona bo lubię smak kawki :-)dziewczyny macie to samo co ja????? Mi juz trochę chyba odwala![]()
Pół dnia wózki oglądam
![]()
.Noi wczoraj moja druga połówka mi się oświadczyła.
Przed chwilka dzwonila moja przyjaciolka i zaprosila mnie na urodziny,ktore robi z druga nasza przyjaciolą poza miastem na posesji swoich rodzicow nad jezioremImpreza bedzie przy ognisku i pod namiotami i w takiej ala sali tanecznej...i kurcze tu jest zonk. Boje sie troszke nocnego imprezowania w moim stanie,bo boje sie o fasolke
poza tym,jak nie bede chciala wypic ani jednego piwa...to zaraz kazda sie domysli :| eh...sama juz nie wiem co w tym przypadku zrobic
Nie jechac,tez glupio, bo obu obiecalam juz dawno,ze sie spotkamy nad tamtym jeziorkiem, bo przyjaznilysmy sie cale liceum a ostatnio nie mamy w ogole dla siebie czasu
zobaczymy co jutro powie lekarz....![]()
w ogóle to pls zaraźcie mnie optymizmem! chciałam tej ciąży, ale tak szybko się udało że nas to zaskoczyło i teraz zachowuję sie jakby jej nie było ... bez sensu ....
kaga jestes w tej samej sytuacji co jatez mnie zaskoczyła ta ciaza ze tak szybko....planowalismy ale ja w sumie chcialam pozniej....dzisiaj ide na wizyte do gina ktryprowadzil moja pierwsza ciaze....nie mialam jeszcze usg ani serduszka nie slyszalam wiec mam nadzeieje ze tym razem cos bedzie.... czasem zapominam ze jestem w ciazy w pierwszej bardziej uwazalam na siebie musze przystopowac mysle ze jak zobacze malenstwo w brzuszku od razu inaczej sie nastawie :-)
poza tym tak chciala bym corunie miec jescze ...:-) jednego łobuziaka kochanego juz mam...
dziewczyny wiedzicie moze jakie jest mleko w Anglii dla dzieci ze skaza białkowa? bebilon pepti odpowiednik najlepiej slyszalam ze aptamil ale ktory rodzaj...poza tym maly dostal od tego mleka skaze :-(
Nie wiem czy nazywa się aptamil pepti czy jakoś inaczej ale wiem, że nie kupisz go tak normalnie w sklepie. Mam kilka koleżanek, które miały ten problem:-)
HUŚTAWKI NASTROJÓW

Od wczoraj chodzę zdołowana, trochę przez mojego synka bo buntuje się przy jedzeniu. Dzisiaj z rana oglądałam powtórki You Can Dance i wzruszyłam się do łez

No i to jest kolejny powód do płaczu jak dla mnie

Acha remont idzie pełną parą -------------w KOńCU. Miał być przed Wielkanocą..................![]()
Dziewczyny a ja mam kolejny objaw ciążyHUŚTAWKI NASTROJÓW
Od wczoraj chodzę zdołowana, trochę przez mojego synka bo buntuje się przy jedzeniu. Dzisiaj z rana oglądałam powtórki You Can Dance i wzruszyłam się do łez
Wy się stresujecie pierwszą wizytą u gina a ja położną zobaczę dopiero na koniec wrześniaNo i to jest kolejny powód do płaczu jak dla mnie
Ech, dobra już nie smęcę![]()
i rzeczywiście potwornie długo musisz czekać na spotkanie z położną 
tez mam nadzieję, że jak pójdę 22 do lekarza i zobaczę to mi się zmieni ... na razie jednak mój stan to brak akceptacji
(naprawdę sama się sobie dziwię!) oj inaczej sobie to wyobrażałam .....
a w tej zrobiłam mężowi urodziny u nas w ogrodzie niemal do rana
ech myfa - no właśnie - zrozum tu babętez mam nadzieję, że jak pójdę 22 do lekarza i zobaczę to mi się zmieni ... na razie jednak mój stan to brak akceptacji
(naprawdę sama się sobie dziwię!) oj inaczej sobie to wyobrażałam .....
sara - powodzenia u gina, a co do imprez to ja w poprzedniej ciąży nawet na helu pod namiotem byłama w tej zrobiłam mężowi urodziny u nas w ogrodzie niemal do rana
![]()