reklama

Kwiecień 2009

hej

dolaczam do grona kwietniowych mamus 2009, wczoraj zobaczylam ll :-):-) termin wg OM 15.04 ... baaardzo sie ciesze, tym bardziej ze kwietniaki fajne sa, wiem cos o tym bo mam jednego w domu ;-) ...

pozdrawiam mamusie i brzuchy

reklama
Sjepa witaj:-):-)

Nienius, ale posta walnęłaś:szok::szok: Fiu, fiu:laugh2:

Saaraa w pierwszej ciąży pomagała mi kromka suchego chleba jeszcze zanim się z łóżka podniosłam:tak: Spróbuj, może na Ciebie też zadziała:-)

Ja właśnie wróciłam od lekarza, ale takiego ogólnego bo tutaj nie ma wizyt u gina. Jak mu powiedziała, że jestem w ciąży to pierwsze pytanie było "czy to dobra czy zała wiadomosc":sorry2::confused::crazy:
Dostałam kwas foliowy i teraz muszę czekac aż dostanę zaproszenie do położnej:baffled: Dziwny kraj:nerd::rofl2:

hej

dolaczam do grona kwietniowych mamus 2009, wczoraj zobaczylam ll :-):-) termin wg OM 15.04 ... baaardzo sie ciesze, tym bardziej ze kwietniaki fajne sa, wiem cos o tym bo mam jednego w domu ;-) ...

GRATULACJE !!!:happy2: rośniemy :)

A u mnie pojawia się cały czas mnóstwo pytań.
Czytam o tych wszystkich dolegliwościach. U mnie nie ma nic takiego jak dolegliwości, chyba że ja to źle interpretuję :) Nie mam mdłości ani innych dolegliwości. Jedyna rzecz jaka może trochę być uciążliwa to częstsze oddawanie moczu. Czasami coś tam mnie kujnie w brzuszku, ale zaraz przechodzi i nic się nie dzieje więcej strasznego. Może trochę tak jak Agi28 ze śpiocha zostałam porannym skowronkiem :).
I jeszcze jak byście mi pomogły rozszyfrować jedną rzecz. Na karcie przebiegu ciąży doktorek wpisał termin porodu wg OM 31.03.2009. Na badaniu USG jeśli dobrze interpretuję te wszystkie znaczki jest 7.04.2009 które może być bardziej prawdopodobne? Według tych darmowych kalkulatorów w sieci też mi wyszło 7.04

dziekuje za powitanie :tak:

7IKA z tymi terminami to roznie licza, poprzednio mialam wg lekarza prowadzacego 1.04, jak chodzilam, juz po terminie na izbe przyjec, to panie mi mowily ze 4.04, a ewke wywolali 13.04 (piatek :-p), bo jej sie nie spieszylo

zapisalam sie do gina na 19.10

nenius ale sie rozpisalas :D:D:D

Sjepa witaj:-):-)

Nienius, ale posta walnęłaś:szok::szok: Fiu, fiu:laugh2:

ups :zawstydzona/y: faktycznie

na swoje usprawiedliwienie powiem, że nie było mnie przez weekend a chciałam Wam wszystkim poodpisywać :-p

hej

witam serdecznie :-)

ale fajnie jest nas coraz wiecej:)))))oby tak dalej:)
A moze uda nam sie zalozy podforum do kwietniowek i te dziewczyny ktore juz maja zdjecie fasolki niech sie chwala:)))))
ja oprocz sennosci, czestego oddawania moczu, czasem klucia w jajnikach i mdlosci popoludniu nie mam "zadnych" objawow:))

Hej Wam, ja niestety tylko popołudniami mam dostęp do kompa na razie, gdyż mój laptop się rozwalił i dzieci komputer też, ale jak tylko mąż z pracy wraca to rzucam się na laptopka i do nocy jest mój, hi hi.

No ciekawe czy jutro coś zobaczymy, czy nie, wizyta o 16.40 oczywiście idziemy z Moim Kochaniem razem, nasz lekarz to dr. Wydra ponoć najlepszy w trójmieście i ma najlepszy sprzęt- no zobaczymy.

Fajnie że nas coraz więcej.

Ja też rano wstaję koło 7, na szczęście nie mam żadnych mdłości, ale szybko robię się zmęczona i często chce mi się spać w ciągu dnia, najbardziej po obiadku.

Kawy nie piję od 2 sierpnia jak tylko wyszły mi 2 kreseczki, przerzuciłam się na zbożową z mlekiem i ograniczyłam cukier i sól, wcinam owoce, warzywa, łykam Prenatal Complex i w ogóle mi odbiło, w domu wciąż sprzątam żeby pyłka kurzu nie było, hi hi, dziwnie mi jakoś ale czuję że tak ma być i już.

A mi bardzo chce się spac, szczególnie z rana ale mój mały szkodnik mi nie pozwala:rofl2:
Kawę piję rozpuszczalną i od kiedy dowiedziałam się o ciąży to taką słabiutką:-)

dziewczyny macie to samo co ja????? Mi juz trochę chyba odwala:-p :rofl2: Pół dnia wózki oglądam:-p:sorry2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia tylko wózki oglądasz?? Hi hi, ja już urządzam w głowie dziecinny pokój i siedzę teraz na allegro i wymyślam, mogłabym tak bez przerwy, a kupiłam na razie 3 pary maleńkich skarpeteczek i oliwkę johnsona ale to dla mojego brzusia żeby rozstępów mi nie przybyło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry