reklama

Kwiecień 2009

Gosiaczek pamiętaj o pośladkach:tak:
Ja skupiłam się na brzuchu i na sam koniec wyszło mi kilka rozstępów na pośladkach:wściekła/y::wściekła/y:

Ja zakupów narazie nie robie bo prawie wszystko mam:tak: No chyba, że okaże się że będzie dziewczynka to pewnie kilka sukieneczek kupię:tak:

reklama
pośladki też będę smarować choć już mam troszkę starych rozstępów po 2 ciążach ale więcej ich mieć nie chcę, no i uda i cycuszki oczywiście tam też pojedyńcze kreseczki mi się zrobiły, liczę na to że już 2 ciąże przeszłam i co miało się zrobić to się już zrobiło ale wolę smarować, oliwką chyba będzie ok, prawda?? Wcześniej smarowałam się różnymi specjalnymi kremami na rozstępy ale nie działały..

czesc dziewczyny dzisiaj jestem troche nie w temacie, ale sprobuje w niego wskoczyc :tak: Szukałam dzisiaj jakis spodni, ale nie znalazlam sklepow ciazowych (moje spodnie wszystkie są mi za male w bioderkach :zawstydzona/y: a nie stac mnie zeby co miesiac kupowac nowe) Ja dopiero teraz zaczęłam pić kawe świeżo mieloną z duuuuuuuuuuuuuuuuużą ilością świerzego mleka. wstaje codziennie wczesnie bo codziennie pracuje (ale tylko do konca tego tygodnia bo kolezance konczy sie urlop). Prawie codziennie przesypiam w dzień godzinke;-):tak::-D

Cześć dziewczynki, trochę spóźniona ale obecna. Weekend spędzałam poza domem.
Rozstępy, cóż sama ich mogę policzyć całkiem sporo. Poprzednia ciąża była trochę duża więc przytyło się mi też sporo. Teraz postaram się zwracać uwagę na to co jem i kupiłam krem na rozstępy Mustelę, na innych forach ponoć polecają więc zobaczymy :-)

Z tego co wiem to jedną kawę dziennie można wypić ale nie można przesadzać z jej mocą. Też się tym interesowałam, bo strasznie lubię kawę. W sobotę byłam u gina, on nie widzi przeciwwskazań do jednej filiżanki dziennie.
Poza tym jest taka kawka jak Ricore bardzo smaczna i delikatna:-)

Wróbelku nie pij kawy!!!! Wszędzie gdzie czytam jest wyraźny zakaz wszelkich używek, nawet czarnej herbaty, lepiej pić zieloną herbatę, a jeśli kawa to tylko inka.

Gosiaczku nie ma co panikowac Od jednej kawy malenstwu nic nie bedzie. Skoro moja polozna bez zrobienia mi badan zapisuje mi leki przeciwbólowe (mam okropne bole glowy na ktore kawa pomaga) i nie mysli, zeby mnie przyjac wczesniej mimo mojej anemii to mysle ze jedna kawa ktora mi pomaga malenstwu nie moze zaszkodzic. organizm sam wie czego mu trzeba chyba tak mi sie wydaje

a ja odkad zobaczyla m 2 kreski .. nie pije kawy, nie pale (czasem mi sie zdazało :zawstydzona/y:) i przede wszystkim nie pije w ogole alkoholu :)

jak jutro gin potwierdzi ciaze i okaze sie ze wszystko ok , to tez bede ogladala wozeczki, lozeczka itd :Djuz chce zeby bylo jutro i 18:10 ;-)

reklama
Sara - to Ty tak jak ja, też jutro wizyta tylko moja troszkę wcześniej bo o 16.40.
Też paliłam i też piłam kawę i czasem jakiegoś drinka czy piwko ale odkąd wiemy o ciąży wszystko odstawiłam.

Jaki to piękny czas co nie??? Szkoda że tak krótko trwa. Planowanie, wyobrażanie sobie cóz to za maluszek będzie , do kogo podobny, jaki będzie, i jak to z Nim będzie, ach, .....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry