Cześć :-)
Wesele zaliczone

, tzn. część wesela bo wyszliśmy koło 00:15 żeby nie ryzykować za bardzo. Trochę się pobujałam bo na większe taneczne szaleństwa bałam się skusić.
Witam sie
Byłam na USG mialam takie i takie
bo na poczatku nie było nic widac obraz był nie wyrazny, ale po 20 min maluch slicznie sie pokazał i swoje bijace serduszko tez - Jaka jestem szczesliwa , ze az sie poryczałam ze szczescia...
Super :-), gratuluję!!!!! Ja idę w środę do gina ale nie wiem czy serduszko będzie już widać......
Witam serdecznie przyszłe mamy kwietniowych dzieciaczków. :-)
Dzisiaj byłam na pierwszym badaniu. Tak do końca razem z moim M nie wierzyliśmy, że jestem w ciąży, żadnych objawów poza podwyższoną temperaturą choć test wyszedł pozytywnie.
Pani ginekolog potwierdziła: 6. tydzień., termin wyznaczony na 10.04.2009.
No i teraz już wierzę, przed badaniem minę miałam niepewną ale jak pokazała mi pęcherzyk na USG to na mojej twarzy pojawił się uśmiech od ucha do ucha.
Za 10 dni idę na ponowne badanie, będą już wyniki z krwii i posłucham bicia serduszka. Mój M już się pali na tą wizytę... 

fajnie :-) gratuluję
Cześć dziewczyny.Ja też spodziewam się dzidziusia na kwiecień.To moje pierwsze maleństwo i troszkę się martwie,ale bardzo chcieliśmy mieć
Witaj na tym wątku Aniu :-)
dziewczyny czy Wy tez macie taka ochote na cole....ja w pierwszej cizy mialamochote na piwo , ale naszczescie nie pilam...wogole za bardzo nie przepadam za alkoholem...a teraz taka zachcianka cola....jeszcze gorsa od alkoholu...
nieeee, ja nie mam

, ale ogórki kiszone mi smakują i kanapeczki z białym i zółtym serkiem, ewentualnie jajeczkiem, ogórkiem, pomidorem + sól i pieprz, mniam
Przerażacie mnie, ale już tego tak nie widać prawda?????????????
http://www.suwaczek.pl/
no u mnie niestety trochę kilogramów zostało
Czy Wy także macie już większe brzuszki?? Mi się wydaje że mój urósł.
hmm, mój generalnie mały nie jest

, teraz może ciut większy

, sama nie wiem, w swoje ciuchy się mieszczę.
ja schudłam 1,5 kg od czas jak wiem, co nie zmenia faktu, ze spodnie tez mnie cisną. Napisz cos więcej o tych spodniach
hmm a ja się nie ważyłam już od bardzo dawna...hihii pożyciłam ważenie bo mnie dołowało...teraz waga jest na strychu a ja nie mogę się doprosić, żeby mąż mi ją zniósł na dół (no ale muszę go bardziej przycisnąć bo musze się zważyć przed wizytą u ginka w środę).
Witam. Jeżeli Bóg pozwoli ( mam za sobą przykre doświadczenia:-() ja również powiekszę populacje Polaków w kwietniu 2009:-). Dzisiaj powinnam dostać @, ale juz wiem że nie dostanę, bo wczoraj zrobiłam test. Mój SKARBEK ma 14 dni . Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki i całuski wysyłam
Niktosiuuu jak dobrze Cię tutaj widzieć :-), gratuluję kochana, musi być dobrze!!!!!!!!!
czesc dziewczyny!!!

Dopisuje sie do Was...z kalkulatorka wychodzi mi termin 3kwietnia
witam :-)
Dziewczyny wiem, że to wcześnie ale myślałyście juz o imionach????
ja jeszcze nie wiem.......zobaczymy
coś mi tu nie gra

, tak normalnie Ci sie wkleja a w podpisie nie chce

, a może Ty nie ten adres wklejasz, który trzeba?
dziewczyny...a mam takie głupie pytanie

slyszalam i czytalam gdzies,ze w ciazy nie powinno sie uzywac kremow depilacyjnych??? wiecie cos moze na ten temat ?? zawsze ich uzywałam....i teraz nie mam pojecia czym je zastapic...na sama mysl o maszynkach czy depilatorach robi mi sie gorąco
hmm niektórzy twierdzą, że depilatory też nie bardzo... ja obstaję przy maszynkach
dziewuszki...a jeszcze mam takie pytanie...:-)
czy nasz watek Kwietniowek bedzie przeniesiony do podforum,tak jak maja np Marcowe mamuski ? chodzi mi o to,czy tez bedzie sie klikac w KWIECIEN i beda podfora sie otwieraly,gdzie bedziemy mialy rozne tematy ? ?
Pytam sie,bo jestem nowa na tym forum...siedzialam prawie 2 lata na innym forum i tam było troszke inaczej

a tu sie zbytnio nie orientuje
hmm no właśnie tez się zastanawiam, kiedy jest przenoszony... Czy musi sie uzbierać jakaś liczba postów czy może trzeba zgłosić do administratora, ze prosimy o jego przeniesienie?
Hej dziewczyny...
u nas ok-caly weekend lezalam i bralam zastrzyki teraz mam l4 ale zagrozenie minelo..lekarze stwierdzili ze jest ok i 19 ide na usg...
moje malenstwo jest dalej z nami i wierze ze bedzie juz na zawsze

....ale dzieki temu wyznaczyli mi termin 1.04

bo bede miec cesarke

to tyle i buziaki dla wszystkich mam i fasolek
Cieszę się, że jest ok :-), czyli bedziesz miała "primaaprilisowe" dzieciątko :-)
a dziewczyny jak Wasze mdlosci ?
jeszcze w miarę, da sie wytrzymać. Najgorzej było wczoraj - leżałam sobie na huśtawce ogrodowej i nagle "choroby morskiej" dostałam