reklama

Kwiecień 2009

reklama
dziewczyny czy Wy tez macie taka ochote na cole....ja w pierwszej cizy mialamochote na piwo , ale naszczescie nie pilam...wogole za bardzo nie przepadam za alkoholem...a teraz taka zachcianka cola....jeszcze gorsa od alkoholu...

No na cole to ja też mam ochotę :tak:, ale ja tak mam od zawsze;-).

Ale jakoś nic poza tym wiecie . Moja siostra przytyła 26kg :szok: (oczywiście nic już po niej nie widać:tak:) bo ciągle się opychala slodkim:-D. Ja sie opycham warzywkami :sorry2:.

Sylwia powiedz mi w Angli jest to mleko bebilon ?

szwagier wlasnie przylecial o kraju na urlop z rodzinka i maly ma atopowe zapalenie skory wiec mleko musza zmienic.... lekarz przypisal to ale nie wiem czy w lOndynie takie wogole jest dostepne...

Myfa80 tutaj to mleko jest pod nazwą Aptamil:tak: Ale jeżeli ma stwierdzoną przez lekarza skazę białkową to niech szwagier wybierze się z maluszkiem do lekarza w Londynie. Ten powinien mu dac receptę na mleczko hypoalergiczne i będzie miał je za darmo:tak::tak:
Tak miała moja znajoma:-)

Wróbelek ja przytyłam 17 kilo w poprzedniej ciąży a 80% z tego to dopiero w 8 miesiącu:szok:

Sylwia powiedz mi w Angli jest to mleko bebilon ?

szwagier wlasnie przylecial o kraju na urlop z rodzinka i maly ma atopowe zapalenie skory wiec mleko musza zmienic.... lekarz przypisal to ale nie wiem czy w lOndynie takie wogole jest dostepne...

Nie wim jak w Anglii, ale w Holandii jest tylko pod inna nazwa i kurcze nie pamietam jaka (ale opakowania sa identyczne)

reklama
Wróbelek no jasne, że nie widac;-):-) Przynajmniej u mnie:tak: Zajęło mi to jakieś trzy miesiące. Bez rzadnych diet:-) Karmienie piersią działa cuda:-)

Myfa80 niestety tak to jest z lekarzami tutaj:wściekła/y: W każdym bądź razie Aptamil to jest to samo mleko co bebilon:tak: Mogą też zapytac w polskim sklepie, bo często dostarczają co się chce na zamówienie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry