reklama

Kwiecień 2009

Ale zazdroszcze tym ktore widzialy swoje malenstwa,ja dopiero pojde 19-jeszcze caly tydz jak ja wytrzymam :)...mnie rzuszek czsem pobolowe ale juz mniej i plamienia ustapily:)...mam nadzieje ze wszystkie szczesliwie urodzimy:)
A jak tam wasi mezowie?jak zareagowali i w jaki sposob im powiedzieliscie o dzidzi??moj nie moze jeszcze uwierzyc ja czasem tez:)

reklama
Ale zazdroszcze tym ktore widzialy swoje malenstwa,ja dopiero pojde 19-jeszcze caly tydz jak ja wytrzymam :)...mnie rzuszek czsem pobolowe ale juz mniej i plamienia ustapily:)...mam nadzieje ze wszystkie szczesliwie urodzimy:)
A jak tam wasi mezowie?jak zareagowali i w jaki sposob im powiedzieliscie o dzidzi??moj nie moze jeszcze uwierzyc ja czasem tez:)
Hej:-)
Na pewno czas do badania szybko Ci zleci :))))
Mój mąż w ramach odstresowywania zabrał nas wczoraj na randkę na Iron Maiden

Nawet było fajnie, tylko stałam dosyć daleko :/. Chciałabym żeby się tak nie denerwował wszystkim. OKROPNIE się przejmuje.:confused:

Cześć mamusie :-)
Witam Was kwietniowe mamusie:-):-):-)

Od kilku godzin wiem, że znowu jestem w ciąży z czego przeogromnie się cieszę:-D:laugh2:
Według OM datę porodu mam na 7 kwietia ale ponieważ od porodu miałam tylko 3 @ i to nieregularne więc termin ten jest mocno naciągnięty:tak:
Dokładniej to będzie wiadomo dopiero po USG które tutaj w Anglii robią dopiero w 12 tygodniu, więc póki co to trzymam się tej daty:-):-)
Bardzo się cieszę, że dzidzia będzie na wiosnę:-) Wogóle cieszę się, że będzie:tak::-D
Pozdrawiam Was serdecznie:-)

Witaj Sylwia, wow jak szybciutko zdecydowaliście się na drugie bobo :tak:

Cześć dziewczyny
Dziś Fasolek był po raz pierwszy u lekarza ma 5 tygodni i 2 dni, tak pokazało pierwsze USG :) i ma już 11,7 mm
B A R D Z O !!! jesteśmy z tego powodu szczęśliwi

Zastanawia mnie jedna rzecz czy lekarz nie powinien zalecić mi poza podstawowymi badaniami bardziej specjalistycznych: na przeciwciała różyczki czy toksoplazmozę. Bo odnośnie grupy krwi to powiedział, że to muszę sobie zrobić odpłatnie.

Super, gratulacje :-), 11,7 mm to już "duża" dzidzia :tak:

A co do badań to hmm wydaje mi się, że powienien, ja na początku ciaży z D miałam zlecone zrobienie tych badań :tak:

Wy to macie dobrze większość z was już widziało maleństwa na usg, a ja zobaczę może dopiero 19 (bo nie mam pewności czy zrobią mi to badanie na pierwszej wizycie:sorry2:). Tak bym już chciała wiedzieć czy wszystko gra i kiedy tak na prawdę mam termin.:confused::confused::confused::confused:

ja tez jeszcze nie widziałam, idę 13-go :tak:

Ja to mam tak ze ejstem tu u was na forum i marcowym bo jest tak sama sobie obliczylam termin 31 marca a lekarz 2 kwietnia le was i marcówki polubilam i tak sobie pisze chyba nie macie mi tego za zle ????
Na tamtym forum ammy juz maja 8-10 tydzien i czuje sie taka do tylu :-D tu jestesmy rowne jak an razie...hihihihi

Czemu za złe? Super, że jesteś również z nami :-)

trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :tak:

ja mojemu pokazałam teścik a on kazał mi objaśnić co oznacza bo nie pamietał juz jak to było przy Darii hihihihi :-D. Dostałam romantyczny pocałunek w nagrodę za dobrą wiadomość :-)

Chciałabym żeby się tak nie denerwował wszystkim. OKROPNIE się przejmuje.:confused:

hmm a ja bym czasem chciała, żeby mój przejmował się bardziej. Wymieszamy ich? hihihihihih

Ponieważ czuję się dobrze, postanowilam iść jednak jutro na wesele. Ale pobędziemy max do oczepin, może krócej, nie chcę ryzykować.

sylwia.m moje gratulacje ja też mam mały odstęp między moimi chłopakami (rok i 7 miesięcy) na początku nie ukrywam było ciężko każdy chciał mieć mnie na wyłączność ale teraz to jest super i mają rewelacyjny kontakt ze sobą
wrobelek85 głowa do góry czas upłynie szybciutko i zanim sie obejrzysz będzie termin "podglądania" :tak:

Witam dziewczyny,
gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych. Mnie tez się w końcu udało!!!!!
Test robiłam po dwóch tyg. i wyszła taka strasznie marna, cieniutka druga kreseczka, ale szybko pobiegłam na betę i 17 dni po zapłodnieniu miałam wynik ok 500. ucieszyła się strasznie i mój mężus też. Pierwszą wizytę u mojego gin i usg mam wyznaczone na 14.08. Myslicie że juz cos będzie widać? Bardzo bym chciała zobaczyc moja fasolkę bo jakoś nie moge w to uwierzyć do końca, że juz jest.

Witam dziewczyny,
gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych. Mnie tez się w końcu udało!!!!!
Bardzo bym chciała zobaczyc moja fasolkę bo jakoś nie moge w to uwierzyć do końca, że juz jest.
To chyba zawsze tak jest, że na początku trudno uwierzyć ;-), ale GRATULACJE !!! Lekarz na pewno Ci wszystko powie, tylko teraz wytrzymać ten okres do pierwszej wizyty :)

reklama
Witam sie

Byłam na USG mialam takie i takie
new_msn-wink.gif
bo na poczatku nie było nic widac obraz był nie wyrazny, ale po 20 min maluch slicznie sie pokazał i
swoje bijace serduszko tez
icon_syda.gif
new_lol.gif
new_lol.gif
new_lol.gif
- Jaka jestem szczesliwa , ze az sie poryczałam ze szczescia...
new_lol.gif
new_lol.gif
new_lol.gif

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry