reklama

Kwiecień 2009

Witam serdecznie przyszłe mamy kwietniowych dzieciaczków. :-)

Dzisiaj byłam na pierwszym badaniu. Tak do końca razem z moim M nie wierzyliśmy, że jestem w ciąży, żadnych objawów poza podwyższoną temperaturą choć test wyszedł pozytywnie. :unsure:

Pani ginekolog potwierdziła: 6. tydzień., termin wyznaczony na 10.04.2009. :tak: No i teraz już wierzę, przed badaniem minę miałam niepewną ale jak pokazała mi pęcherzyk na USG to na mojej twarzy pojawił się uśmiech od ucha do ucha.

Za 10 dni idę na ponowne badanie, będą już wyniki z krwii i posłucham bicia serduszka. Mój M już się pali na tą wizytę... :-D:-D:-D

reklama
Ma_Duniu gratuluję:-D!!!!!!!!! Ja też niby wiem, ale jeszcze nie wieżę w to, że gdzieś we mnie rozwija się życie. Nie dziwie się, że Twój M nie może doczekać się następnej wizyty. Mój oszalał do tego stopnia, że mimo iż nie byliśmy jeszcze na kontroli to on już chce zrobić maleństwu łużeczko (i nie można mu wyperswadować tej myśli:sorry2::tak:)Mój słodki wariat :laugh2:

[url=http://www.suwaczek.pl/]
[/URL]

Witam Was, Sofik, kurcze, jak ja Ci zazdroszczę że już widziałaś swoje Maleństwo.
To chyba znaczy że u mnie też w najbliższy wtorek da się zobaczyć maluszka, normalnie odliczam dni do wizyty.

Ma Dunia- gratuluję- ja też jeszcze czasem nie wierzę że to dzieje się na prawdę i noszę pod serduszkiem fasolkę, po 13 miesiącach starań już wątpiłam że nam się uda, i to do tego stopnia że właśnie chyba mniej więcej w czasie gdy zaszłam w ciążę umówiłam się do najlepszego lekarza w trójmieście w celu pomocy nam w zajściu w ciążę, hi hi, a tu taka niespodzianka, mój Mąz też przeszczęśliwy, mamy takie przeczucie że będzie to nasz upragniony Junior.Zobaczymy.

Ma_dunia czy mogłabyś zdradzić jaki to jest najlepszy lekarz w Trójmieście, bo mam koleżankę, która bardzo długo stara się o fasolkę i szuka dobrego lekarza .

Dzień Dobry Mamusie:-):-):-):-)

A jak tam wasi mezowie?jak zareagowali i w jaki sposob im powiedzieliscie o dzidzi??moj nie moze jeszcze uwierzyc ja czasem tez:)

Mój wrócił z pracy, ja mu najpierw obiad podałam, odczekałam chwilkę i mu powiedziałm. Ochrzanił mnie, że dopiero teraz:wściekła/y::wściekła/y: że nie powiedziałam mu od razu:-p:-p Ale od razu zobaczyłam taką dumę na jego twarzy, że już nie musiał nic mówic:-)

hmm a ja bym czasem chciała, żeby mój przejmował się bardziej. Wymieszamy ich? hihihihihih

Oj ja też bym chciała:-(

sylwia.m moje gratulacje ja też mam mały odstęp między moimi chłopakami (rok i 7 miesięcy) na początku nie ukrywam było ciężko każdy chciał mieć mnie na wyłączność ale teraz to jest super i mają rewelacyjny kontakt ze sobą

Ja właśnie na to liczę, że będą mieli fajny kontakt ze sobą:tak: I również tak jak Ty za jakieś 6 lat planujemy trzecią dzidzię:-):tak:

Zaraz wybieram sie do moich rodziców, żeby im powiedziec:-) ale będzie radośc:tak: Oboje uwielbiają swoje wnuki:-) Ten będzie czwarty:-)

Miłego dnia dla Was i Waszych fasolek:-):tak:

Ania_g21 witaj:-):-):-)
To normalne, że się denerwujesz:-) Ja też to mam mimo, że to już mój drugi dzidziuś:tak: Głowa do góry, na pewno wszystko będzie oki;-)

reklama
nie czego sie bac za pierwszym razem jest fajniej bo bardziej ekscytujaco :-) wszystko bedzie dobrze...

ja od tyg nie biore folika boo nie wyrabialam tak mnie mdlilo po nim... we wtoprek mam nadzieje ze lekarz przypisze mi normalny czysty kwas foliowy...

dziewczyny czy Wy tez macie taka ochote na cole....ja w pierwszej cizy mialamochote na piwo , ale naszczescie nie pilam...wogole za bardzo nie przepadam za alkoholem...a teraz taka zachcianka cola....jeszcze gorsa od alkoholu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry