reklama

Kwiecień 2009

17 kilo co to jest marzyla bym zeby teraz tylko tyle przytyc :)
ja po porodzie prawie 15 kilo mniej wazylam sporo woda wazy noi karmienie piersia to naprawde super silownia :-) tylko ze sie nie meczysz przy tym....mi nadal 10 kilo na plusie zostalo....ale mama nadzieje ze z dwojka maluchow szybko mi ta waga zleci....zreszta moim bledem bylo objadanie sie slodyczami jak juz przestalam karmic ;-)bo tak to waga ladnie leciala w dol....

reklama
Dziewczyny ja chyba popadam w małą paranoję, cały czas pobolewa mnie brzuch ( wszystki koleżanki mi mówia, że to macica sie powieksza) i sie tym martwie czy to normalne, a jak przestaje to znowu sie martwię, że nie boli i czy to aby dobrze. Jak tak dalej pójdzie to zeswiruję :))))

haha spokojnie wszytko wporzadku jest :-) zajmij sie czyms bedziesz mniej myslec :-)jak maluszek zacznie sie ruszac wtedy bedziesz miala paranoje dlaczego sie nie rusza (jak bedzie spal) tak to juz jest matczyna przypadlosc :-)

Agi28 jest dokładnie tak jak mówi Myfa80:-) Pobolewanie jest normalne i nie musi oznaczac czegoś złego:tak: zreszta tak jak Ci koleżanki mówiły, macica sie powiększa:tak:

Dziewczyny odwiedzałyście tą stronkę??? Ciekawe:confused::confused::confused: Z Marcelem mi się sprawdziło, a teraz miałaby byc dziewczynka:-D:laugh2: Fajnie by było:-p;-)

A czy wiecie od ktorego tygodnia widac już fasolkę na usg i kiedy najlepiej iść na pierwsza wizytę do gina?
Tak o wszystko pytam bo ja mam zostać mamusia pierwszy raz i sie troche denerwuję, że tak nic nie wiem.

reklama
Hej Wam, no właśnie jaką stronkę??

Co do lekarza w trójmieście to pisałam o dr. Wydrze, namiary na Niego są w internecie, przyjmuje w Madisonie w Gdańsku.

Ja jeśli chodzi o zachcianki to na razie tylko na owoce mnie bierze, wciągam arbuzy, gruszki, banany, śliwki, nektarynki, mieszanka niezła ale czuję się świetnie, nie mam dolegliwości związanymi z mdłościami może to pomaga mi prenatal complex który łykam- podobno ma łagodzić takie dolegliwości.

Czy Wy także macie już większe brzuszki?? Mi się wydaje że mój urósł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry