reklama

Kwiecień 2009

Ja mam trzy pary takich ciążowych jeszcze po Marcelku ale narazie mieszczę się w normalne:tak::tak:
Chociaż tamte też wyglądają jak normalne tylko jeszcze w dupce mam na nie za mało:tak::tak:

reklama
te spodnie mają szeroki rozciągliwy pas nad pasem który jak brzuszek jest jeszcze malutki można sobie zawinąc i nosić jak zwykłe spodnie a jak brzucholek urośnie to się ten pas rozciąga do góry i wydaje mi się że to dość wygodne. Tam gdzie ja byłam były takie spodnie w postaci rybaczek i długich, najpierw kupię te rybaczki póki jeszcze ciepło a potem długie.

Witam

Mi sie w pierwszej ciazy z córa sprawdzilo...A teraz mi wychodzi syn... tak bym chciala...:tak:

Tyle jest napisane ze nie bede odpowiadac na poszczegolne posty tylko napisze tak ogolnie...wybaczcie ale mam gosci i nie bylo ikiedy usiasc do kompa...

Jesli chodzi o spanie to jak tylko dowiedzialm sie ze ejstem w ciazy a bylo to w 4 tyg. nie spie juz na brzuchu ...

mi tez sprawdzilo sie z Hubciem :-) teraz wychodzi ze coreczka jesli w marcu a jesli w kwietniu to synek.... podejrzewam ze koniec marca bedzie ostatecznie

mi tez sprawdzilo sie z Hubciem :-) teraz wychodzi ze coreczka jesli w marcu a jesli w kwietniu to synek.... podejrzewam ze koniec marca bedzie ostatecznie

hmmm? a co ma do tego marzec czy kwiecien?? Kochana szukasz przewidywany miesiąc poczęcia a nie date porodu ;-)
Cytat:"Jak korzystać z tabeli?
W pionie szukamy nasz wiek, z tym że, liczą się skończone a nie rocznikowe lata, czyli np. mamy maj , a 24 urodziny są we wrześniu ,to w tabeli szukamy 23. A w poziomie przewidywany miesiąc poczęcia. "

Witam Was:-):-):-)

Jak samopoczucie Wasze i Waszych fasolek??????

Ja nie odcuwam żadnych nudności:sorry2: niby dobrze dla mnie ale kiedyś, gdzieś, coś , ktoś powiedział, że jeżeli są wymioty to ciąża rozwija się prawidłowo no i Sylwia oczywiście sobie wkręca:dry: Ale zaraz karcę sama siebie za te durne myśli:wściekła/y:
A tak poza tym to jakoś ciągle do mnie to nie dociera:no::no:

Miłej niedzieli kochane:)

Niktosia ja też paliłam tyle ale gdy tydzień temu zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki jakoś przestawało mi smakować ale czasem miałam dziwne uczucie ogromnej chętki na fajeczkę, gdy już paliłam to bleeeee, i tak od kilku dni już nie palę wcale.Trzymaj się Kochana. Faktycznie chyba razem urodzimy, ja we wtorek mam wizytę u gin wtedy chyba dowiem się dokładnie.

reklama
Niktosiaa fajnie by było jakbyś wycelowała w tą datę:-)
Moja siostra i jej syn a mój chrześniak a także moja chrzestna urodzili się 3 grudnia. Ja spóźniłam się 3 godziny i 41 minut:-p:-p Marcel urodził się 4 grudnia:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry