reklama

Kwiecień 2009

A czy wiecie od ktorego tygodnia widac już fasolkę na usg i kiedy najlepiej iść na pierwsza wizytę do gina?
Tak o wszystko pytam bo ja mam zostać mamusia pierwszy raz i sie troche denerwuję, że tak nic nie wiem.

Aguś ja też nic nie wiedziałam jeszcze tydzien temu Ale najlepiej idz do gina i umów sie na wizytę on ci powinien wszystko wytlumaczyc (chociaz ja jeszcze czekam,ale w polsce inaczej do tego podchodza)

reklama
już sprawdziłam tą stronkę ale nie zgadza się nic a nic, wyszło mi że powinnam mieć już 2 synów i teraz że będzie córka a mamy nadzieję teraz na syneczka bo mamy już 2 córcie.

Gosiaczek dzieki za namiary na doktora.

U mnie też wyszedł syn - a jak M sie ucieszył aż odszedł od kompa ( a to sie żadnko zdaża) :))))))))))))))
Ciekawe czy sie sprawdzi?????

Czy Wy także macie już większe brzuszki?? Mi się wydaje że mój urósł.

Wiesz, że mi chyba też:confused::sorry2: tak wogóle zanim zrobiłam test to zastanawiało mnie to, że niewygodnie mi było spac na brzuchu:szok: a wcześniej to uwielbiałam:sorry2: Ale myślę, czy to możliwe, czy sobie tylko wkręcam:sorry2::sorry2:

już sprawdziłam tą stronkę ale nie zgadza się nic a nic, wyszło mi że powinnam mieć już 2 synów i teraz że będzie córka a mamy nadzieję teraz na syneczka bo mamy już 2 córcie.

No to mnie teraz załamałaś:frown: A tak się cieszyłam z córeczki:rolleyes::rofl2:

Agi28 nie pomogę Ci z tym lekarzem:-( U mnie pierwsza wizyta będzie dopiero w 12 tygodniu:-(:wściekła/y:

ja też już od kilku nocy na brzuchu nie śpię, jakoś coś uwiera czy cóś.
Ja dziś już nawet byłam w sklepie z ubraniami dla ciężarnych i znalazłam sobie fajne spodnie co podobno mają mi wystarczyć do końca ciąży i w przyszłym tygodniu pojadę je kupić bo moje które teraz noszę mnie cisną i ma na razie jakiś 1 kg do przodu ale ja się cieszę bo chudzinka ze mnie. Hi hi.

Wiesz, że mi chyba też:confused::sorry2: tak wogóle zanim zrobiłam test to zastanawiało mnie to, że niewygodnie mi było spac na brzuchu:szok: a wcześniej to uwielbiałam:sorry2: Ale myślę, czy to możliwe, czy sobie tylko wkręcam:sorry2::sorry2:

Mnie też jest nie wygodnie spać na brzuchu i jak pdkurczę nogi to tez mi jest nie wygodnie i budzę się od razu:happy:

reklama
ja też już od kilku nocy na brzuchu nie śpię, jakoś coś uwiera czy cóś.
Ja dziś już nawet byłam w sklepie z ubraniami dla ciężarnych i znalazłam sobie fajne spodnie co podobno mają mi wystarczyć do końca ciąży i w przyszłym tygodniu pojadę je kupić bo moje które teraz noszę mnie cisną i ma na razie jakiś 1 kg do przodu ale ja się cieszę bo chudzinka ze mnie. Hi hi.

ja schudłam 1,5 kg od czas jak wiem, co nie zmenia faktu, ze spodnie tez mnie cisną. Napisz cos więcej o tych spodniach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry