reklama

Kwiecień 2009

Niktosiaaa strasznie mi przykro, że los tak bardzo Was doświadcza:-(:-(:-( Kibicuję Ci z całego serca i bardzo mocno trzymam kciuki za fasolkę, która masz pod sercem:-)

reklama
Niktosiaaa wielkie gratulacje!!!!!!!

Ja sie ciesze , że rzuciłam palenie 9 miesięcy temu, a paliłam 12 lat po paczce dziennie. Nie wiem co by teraz było gdybym miała rzucać teraz.

Saaraa witamy wśród wyczekujących zafasolkowanych:-)

Niktosiaaa sorki, ale nie zawsze mam czas na przesiadywanie przy kompie:-( Najczęściej to jest tak, że komp jest cały czas wlączony a ja co jakiś czas odświeżam i sprawdzam czy ktoś na BB napisał. GG niestety jest bardzo czasochłonne:-(;-)

Ja ogólnie mam duży apetyt i piersi mnie bolą:tak: A to jak najbardziej jeden z objawów:-p Hehhe cieszę się jak dziecko:-D:laugh2:

Dziewczyny wiem, że to wcześnie ale myślałyście juz o imionach????
U nas dziewczynka będzie Laura albo Oliwia a chłopczykowi to mąż chce dac Samuel ale ja jeszcze nie jestem przekonana do tego imienia:baffled:

reklama
dziekuje dziewczyny za miłe przyjecie mnie do grona kwietniowych mam :D
Mam nadzieje,ze uda nam sie wszystkim dotrwac w radosci do kwietnia 2008 :)

Odnosnie imion...tez tak ostatnio zaczełam sie zastanawiac... :)
Kiedys marzyłam o imieniu Klaudia i Natalia.... teraz, kiedy jestem w ciazy...sama juz nie wiem :D
sylwia.m Laura i Oliwia to bardzo ladne imiona :D dzis slyszalam jak moja sasiadka woła swoja coreczke- Laure... :D i od razu te imie mi sie spodobalo :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry