reklama

Kwiecień 2009

Cholera dziewczyny zapaliłam!!!!!!!!!!!!:-(Ale tylko pół papierosa - bo mi nie smakował- i dostałam zadyszkę:-)

Oj kochana nie ładnie, ja nie pale ale czasem nawet w ciazy cignie do papierosa :baffled: mialam kilka kolezanek, ktore podpalay a jedna palila wrrrrrrrrrr

Imionka fajne i linki w podpisie tez ;-)

Umnie od 2 dni niet mdłosci -nnie ebde mwoic głosno zeby nie słyszały :-D

reklama
Wlasnie zasiadłam przed kompem i przejzalam wszystki imiona :D
Juz mam liste imion dla dziewczynki, ktore u nas wchodza w gre, wiec:

Klaudia, Wiktoria, Amelia, Natalia, Julia, Kornelia, Laura, Maja, Nadia, Paulina, Sara, Oliwia :)

Gorzej bedzie z imieniem dla chlopca...bo tu pomyslow BRAK :(

Nie wiem jak Wy...ale ja juz nie moge doczekac sie wizytyu gina i pierwszego USG....da mi to chyba troche spokoju jesli okaze sie,ze narazie wszystko OK.
Niktosiaaa rzeczywiscie te nasze fasolki takie same ;) ciekawa jestem jak beda wygladaly w kolejnych miesiacach :D ciezko mi sobie wyobrazic,ze takie cudo "plywa" w moim brzuszku :)

Niktosiaa ja właśnie mam zamiar zaproponowc mężowi imię Alek, ale myślę, że się nie zgodzi:-( bo on sie uparł na Samuela. Tak zresztą było juz z Marcelem, miał byc Samuel ale namówiłam go. Z tym, że powiedział że drugi syn będzie Samuel:crazy:
Co myslicie o tym imieniu?????
Niktosiaaa dokładnie:tak: najważniejsze aby było zdrowe:-)

Saaraa ja się nie moge doczekac jak dzidzia zacznie sie ruszac:tak: Jak urodziłam Marcela to strasznie teskniłam za moim brzuszkiem:-)

my wybraliśmy dla chłopca Adaś chociaż bardziej podoba mi się Franek, Igor, Mikołaj ale niestety M sie sprzeciwia.
Dziewczynka będzie miała na imię Zuzanna ale podoba mi sie jeszcze Sonia ( M mówi ze jak dla psa:-D)

Dziewczyny pomóżcie mi z suwaczkiem. Jak mam go sobie wkleic żeby pokazywał się za każdym razem???:sorry2::sorry2::sorry2:

Agi jak wejdziesz w ustawienia to po lewej stronie masz opcję "edytuj sygnature". Tam wklejasz kod do suwaczka i on już zawsze sie będzie wyświetlał w Twoim podpisie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry