Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
o jejku...ale mnie dzis mdli....bleh.... zrobilam dzis pyszny obiad juz o 12 taka byłam głodna po sniadaniu....najadłam sie straszliwie...i od tej pory mam jakies rewolucje w brzuchu... Teraz czuje bułke z serkiem opionym,ktora jadlam z 4 godziny temu... :| co chwilke mi sie odbija i mam straszna zgage eh...
gosiaczek1973 normalnie zazdroszcze,ze juz we wtorek masz wizyte ja ide jutro sie zapisac mam nadzieje,ze moj gin nie bedzie na urlopie Na szczescie nie ma do niego dlugich kolejek i mam nadzieje,ze przed nastepnym weekendem juz bede miala wizyte
dziewczyny...a mam takie głupie pytanie
slyszalam i czytalam gdzies,ze w ciazy nie powinno sie uzywac kremow depilacyjnych??? wiecie cos moze na ten temat ?? zawsze ich uzywałam....i teraz nie mam pojecia czym je zastapic...na sama mysl o maszynkach czy depilatorach robi mi sie gorąco
sylwia.m tanczyłam 11 lat. Skonczyłam z tancem w momencie kiedy zaczełam pracowac w firmie mojego M....po prostu nie miałam juz czasu na proby, wyjazdy, zgrupowania, festiwale Zaluje bardzo...bo z tancem moje zycie bylo zwiazane od najmlodszych lat :| W te wakacje planowalam wrocic chociaz do formy turniejowej...a tu prosze, taki maly psikus i fasolka...takze powrotne plany odkładam na przyszły rok oczywiscie juz tak bardziej rekreacyjnie...bo jesli bedzie dzidzia...to i czasu bedzie mniej
co Ty, nie ma czego zazdroscic Taniec to na poczatku bardzo ciezka praca
powiem Ci,ze ja tez uwielbiam patrzec na tanczacych ludzi
W tym roku, jak ogladalam z widowni turniej tanca...to po policzkach lzy mi splywaly...taki sentyment mi pozostal tesknie za tym wszystkim jak nie wiem co
dziekuje
jak bede miala dzidzie...i tylko podrosnie,to bede chciala zapisac ją/jego na tance zobaczymy czy odziedziczy milosc do tanca po mamie jesli nie...to pewnie "talent" do siatkówki po tacie hehehe [tak mowi moj M ktory gra tylko rekreacyjnie,bo dopiero pare lat temu odkryl w sobie talent do siatki ]
ale znajac zycie,dziecko znajdzie sobie samo nowe zainteresowanie
dziewuszki...a jeszcze mam takie pytanie...:-)
czy nasz watek Kwietniowek bedzie przeniesiony do podforum,tak jak maja np Marcowe mamuski ? chodzi mi o to,czy tez bedzie sie klikac w KWIECIEN i beda podfora sie otwieraly,gdzie bedziemy mialy rozne tematy ? ?
Pytam sie,bo jestem nowa na tym forum...siedzialam prawie 2 lata na innym forum i tam było troszke inaczej a tu sie zbytnio nie orientuje