reklama

Kwiecień 2009

o jejku...ale mnie dzis mdli....bleh.... zrobilam dzis pyszny obiad juz o 12 taka byłam głodna po sniadaniu....najadłam sie straszliwie...i od tej pory mam jakies rewolucje w brzuchu... Teraz czuje bułke z serkiem opionym,ktora jadlam z 4 godziny temu... :| co chwilke mi sie odbija i mam straszna zgage :( eh...

gosiaczek1973 normalnie zazdroszcze,ze juz we wtorek masz wizyte :D ja ide jutro sie zapisac :D mam nadzieje,ze moj gin nie bedzie na urlopie :) Na szczescie nie ma do niego dlugich kolejek i mam nadzieje,ze przed nastepnym weekendem juz bede miala wizyte :D

reklama
dziewczyny...a mam takie głupie pytanie :zawstydzona/y:
slyszalam i czytalam gdzies,ze w ciazy nie powinno sie uzywac kremow depilacyjnych??? wiecie cos moze na ten temat ?? zawsze ich uzywałam....i teraz nie mam pojecia czym je zastapic...na sama mysl o maszynkach czy depilatorach robi mi sie gorąco :crazy:

sylwia.m tanczyłam 11 lat. Skonczyłam z tancem w momencie kiedy zaczełam pracowac w firmie mojego M....po prostu nie miałam juz czasu na proby, wyjazdy, zgrupowania, festiwale :( Zaluje bardzo...bo z tancem moje zycie bylo zwiazane od najmlodszych lat :| W te wakacje planowalam wrocic chociaz do formy turniejowej...a tu prosze, taki maly psikus i fasolka...takze powrotne plany odkładam na przyszły rok :) oczywiscie juz tak bardziej rekreacyjnie...bo jesli bedzie dzidzia...to i czasu bedzie mniej :D

co Ty, nie ma czego zazdroscic :D Taniec to na poczatku bardzo ciezka praca :)
powiem Ci,ze ja tez uwielbiam patrzec na tanczacych ludzi :D
W tym roku, jak ogladalam z widowni turniej tanca...to po policzkach lzy mi splywaly...taki sentyment mi pozostal :( tesknie za tym wszystkim jak nie wiem co :(

dziekuje :)
jak bede miala dzidzie...i tylko podrosnie,to bede chciala zapisac ją/jego na tance :D zobaczymy czy odziedziczy milosc do tanca po mamie ;) jesli nie...to pewnie "talent" do siatkówki po tacie hehehe [tak mowi moj M ;) ktory gra tylko rekreacyjnie,bo dopiero pare lat temu odkryl w sobie talent do siatki ;) ]
ale znajac zycie,dziecko znajdzie sobie samo nowe zainteresowanie :D

dziewuszki...a jeszcze mam takie pytanie...:-)
czy nasz watek Kwietniowek bedzie przeniesiony do podforum,tak jak maja np Marcowe mamuski ? chodzi mi o to,czy tez bedzie sie klikac w KWIECIEN i beda podfora sie otwieraly,gdzie bedziemy mialy rozne tematy ? ?
Pytam sie,bo jestem nowa na tym forum...siedzialam prawie 2 lata na innym forum i tam było troszke inaczej :D a tu sie zbytnio nie orientuje :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry