nenius
Przyjaciółki 2008
Wiecie co chyba mam już jeden objawjestem marudna.
hihihih ja chyba też

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie co chyba mam już jeden objawjestem marudna.

Strasznie się denerwuję przed pierwszymi badaniami. Ostatnio mocno boli mnie głowa, a ja nawet nie wiem czy powinnam w tej sprawie kontaktować się z moją położną (pytać o to czy mogę brać coś przeciwbólowego) bo nie chce wyjść na upierdliwą pacjentkę 

ale po nim zawsze sie na pare godzin dobrze czuje ;-) jeden plus...

jeśli chodzi o objawy to ja mam już wszelkie możliwe poza wymiotami (z czego akurat bardzo się cieszę)Strasznie się denerwuję przed pierwszymi badaniami. Ostatnio mocno boli mnie głowa, a ja nawet nie wiem czy powinnam w tej sprawie kontaktować się z moją położną (pytać o to czy mogę brać coś przeciwbólowego) bo nie chce wyjść na upierdliwą pacjentkę
![]()
, czy Ty masz je w podpisie (sygnatura) czy wkleiłaś po prostu w treść posta? Bo jeśli tylko w treść to przy nastepnym poście nie będzie ich widać
, no chyba, że będziesz je wklejać za każdym razem, tyle tylko, że to dość uciążliwe. Lepiej wkleić w ustawieniach/edytuj sygnaturę jeden raz i już się ma spokój bo suwaczki pokazują się przy każdym poście
Cześć dziewczyny
Musze się wygadać a w tej Holandii to nie ma nawet z kim. Właśnie pokłóciłam się z mamą przez telefon. Mojej mamie wydaje się, że nie wiadomo jakie zarobie tu pieniążki po urodzeniu dziecka i wychowywanie go właśnie w Holandii i kiedy tłumaczę jej, że kontrakt mam do końca roku i później mi jako polce nic nie przysługuje to ona się ze mną kłóci. Mówię wam dziewczyny tak się zdenerwowałam, że znowu głowa mnie boli, a serducho to mi chyba zaraz wyskoczy![]()
Do mnie dzwonili ze szpitala i wyniki badan sa OK ale chca zebym przyzla na usg juz w piatek a nie za 2 tyg . z jednej strony sie ciesze a z drugiej sie martwie raz mowili za 2 tyg. a teraz juz w piatek![]()
w 1 ciazy mialam mdłosci ale tylko raz wymiotowalam

, ale kto wie, jeszcze wszystko może być przede mną
, oby nie bo urlop się pomału zbliża...