Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dziewczyny od jakiegoś czasu podglądam wasze forum i dzisiaj korzystając z okazji wpisuję się do was. moja dzidzia według wszystkich wyliczen ma pojawic sie 26 kwietnia, a ja juz nie moge sie jej doczekac:-)

hej dziewczyny od jakiegoś czasu podglądam wasze forum i dzisiaj korzystając z okazji wpisuję się do was. moja dzidzia według wszystkich wyliczen ma pojawic sie 26 kwietnia, a ja juz nie moge sie jej doczekac:-)

witaj wśród kwietniówek!!hej dziewczyny od jakiegoś czasu podglądam wasze forum i dzisiaj korzystając z okazji wpisuję się do was. moja dzidzia według wszystkich wyliczen ma pojawic sie 26 kwietnia, a ja juz nie moge sie jej doczekac:-)

hi hi za to dzisiaj nas czeka obcinanie pazurkow i sie boje jak niewiem co.. one takie ruchwile, takze ciemno to widze i pewnie zwale obowiazek na T
hihi
wy tez tak macie, z ta krwia z nosa?? podobno to normalne w ciazy, ale zaczynam sie troche martwic:-(
hi hi i chyba braklo mu cierpliwosci, bo wyszedl na chwile z pokoju pod pozorem naglej potrzeby napicia sie czegos:-) skonczylo sie to tak, ze obcinalismy je na zmiane, bo najpierw trzeba bylo szczeniaka wyciagnac z kojca i spowrotem uspic, a to troche trwalo:-) ale za to efekt wystrzalowy, manicure jak sie patrzy teraz maja
hihi