Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale dla dzidzi zrobie wszystko żeby nie chorowało ze mna.Do poniedziałku już coraz bliżej a mi sie tak dłuży...mam nadzieje ze wszystko z malenstwem ok.Z tą choroba to chyba jakis wirus panuje,bo i was sporo jest przeziębionaa i na około mnie co i raz słysze ze ktos w domu siedzi bo chory 
takze luzik ale jestem zła!!!!!
ale wspolnymi silami i wsplonymi metodami dmy rade mam nadzieje:-)
to chyba juz ze stresu.. ja juz wlasciwie gotowa do wyjscia jestem i dreptam pod lazienka, bo mezus sie szykuje.. jak to stwierdzil musi isc czysciutki, ogolony i pachnacy na podgladanie dzidzi, zeby wiedziala, ze tatus o siebie dba;-)
hi hi

Witam kochane!!
Potrzebuje pomocy jestem chora mam gorączke, katar głowa mnie boli i gardło:-( a w pracy jeszcze musze być:-( a jak powiedziałm mojej Pani Dyrektor że jestem chora ijuż na oczy nie widze to stwierdziła że idzie do domu bo sie źle czujetakze luzik ale jestem zła!!!!!
I potrzebuje jakiś rady co mogę wziąść żeby mi przeszło bo zwariuje już padam a po 16 bede w domu to do łóżeczka ale nie wiem czy mogę wziąść jakieś wspomagacze.
Pozrawiam serdecznie