reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witajcie !!!

Czytam posty i aż się przestraszyłam, że tak chorujecie :szok::szok::szok: Ja jestem cały czas na zwolnieniu i mało wychodzę, więc nic mnie nie rusza jak do tej pory ( puk, puk odpukać w niemalowane :-)). Ale na samym początku ciąży miałam zaczątki anginy (jestem typem anginowca 5 razy w roku najbidniej choruję) i brałam Bioparox - antybiotyk ale o działaniu miejscowym. Mam nadzieję, że nie miało to negatywnego wpływu na malucha. W pierwszej ciąży rozłożyło mnie kompletnie i pamiętam, że brałam jakiś "normalny" antybiotyk i wszystko było w porządku :tak:. Dzisiaj spotkałam koleżankę, którą widziałam ostatnio w sierpniu i zapytała się czy niedługo rodzę bo taki mam duży brzuch :szok::eek: No cóż - faktycznie mały nie jest :-D

Malutka tzymam kciuki, żeby wiadomości same pozytywne były i aby maluszek pozwolił wam poszaleć na zakupach :-)
A propo zakupów dzisiaj kupiłam córce 2 pary sztruksów w 5-10-15 przecenionych o.....70% !!!!! Za dwie pary zapłaciłam 31 zł !!!!!:-) To są udane zakupy - a spodenki jak marzenie...

Dziewczyny wskakujcie pod kołderki, pijcie mleczko z miode i masłem (fuj) jedzcie czosnek i róbcie wszystko, żeby jutro było lepiej :tak::tak::tak: Pozdrawim was bardzo serdecznie i życzę szybciutkiego powrotu do zdrowia !!!!

co do zakupow to ja kupilam wczoraj 2 pary super rajstopek dla mojej niuni ..hehe czerone i biale ..i obie maja na pupci takie 3 falbanki z koronek..hehe..niemoglam sie oprzec pozniej zrobie fotki i wstawie

nio i ja juz w domku:-) wiesci niose same dobre:-) dzidzia zdrowiutka, wszystko wporzadeczku:-):-):-):-):-):-):-)
nawet nam sie pieknie pokazala, nio i .. nosze pod serduszkiem synka Maksymilianka:-):-):-):-):-):-):-)
nie mam juz dzisiaj nawet sily czytac tego co pisalyscie, bo wszystkie emocje ze mnie opadaja i padnieta jestem:baffled: pewnie usne tylko glowe do podusi przyloze..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry