reklama

Kwiecień 2009

Hej ja tez sie melduje dzisiejszego dnia.Gratuluje wam dziewczyny chłopaczków.A ja ide w poniedziałek na USG.A ja choruje nadal:wściekła/y: Dzis kolejna faza czyli kaszel i prawie brak mowy.Na szczescie nie mam goraczki jak do tej pory.Mam nadzieje ze pani ginekolog mi cos doradzi jak bede u niej.A mi do poniedzialku sie nie pogorszy.Zauważyłam żę dzidzia chyba sie denerwuje jak kaszle bo potem mnie intensywnie kopie.Staram sie jak najżadziej.ide robic syrop z cebuli,bo boje sie ze lekarka mnie zatłucze za to w jakim jestem stanie.Tylko że nie wiem jak to sie stało.Staram sie uwazac na siebie,ciepło ubierać...ech:-(

reklama
Witam serdecznie weekendowo.

Malutka, Niktosiaaa gratuluję Wam synków:-)

Wczoraj kupiłam pierwszy ciuszek dla naszego maleństwa, śliczne śpioszki, bluzeczkę i skarpetki. Chodzę co chwila i oglądam te ubranka.
Ale fajnie już nie mogę doczekac się kwietnia:-D (z wyjątkiem porodu oczywiście:eek:)

ania_g21 kuruj sie przez wekend i wracaj nam do zdrowka:-)
Agado my wczoraj po badaniach odrazu pojechalismy na zakupy, ale bylam juz taka zmeczona, ze na nic nie moglam sie zdecydowac, tylko krecilam nosem;-) wkoncu mezus wypatrzyl taka mini koszulke i stwierdzil, ze musimy ja kupic:-) fakt przeslodka jest.. wisi teraz na wieszaczku, a ja co na nia popatrze to sie ciesze:-) pewnie na zakupki wybierzemy sie jutro, o ile bede sie dobrze czula i bedzie w miare cieplo, bo troche zakatarzona jestem i niechce sie doprawic do reszty..
nio a tak ogolnie wrocilismy juz od moich dziadkow, bo gdybysmy dluzej u nich posiedzieli to pewnie w drzwiach bym sie nie zmiescila, gdyz babcia postanowila mnie dokarmiac przez cala wizyte;-) oczywiscie z prawnusia sie cieszyli i udawali straszne zdziwienie:-D hi hi smiali sie nawet, ze 4 miesiace temu urodzil im sie wnuczek, a teraz na kolejnego prawnuka czekaja (maja juz pra-wnuczke i wnuka w wieku 7-8lat):-)
jutro pewnie pojedziemy do dziadkow mojego T i oni dopiero sie beda cieszyc, bo dla nich nasz Maksik bedzie pierwszym prawnuczkiem:-)

malutka gratuluje syneczka!!!:-):-):-)

a ja super dzionek dzis! mężus mój cudny zamontował rolete, kinkiety-kupilismy mi swietny balsam, a dla naszej niuni spioszki urocze :-)

a wieczorkiem smigamy do kina :-) a pozniej pewnie powróżymy sobie z wosku hihi:-D:-D:-D

miłego wieczorka!

moja cala uwage pochlonely wczorajsze badania i na smierc zapomnialam, ze dzisiaj sa andrzejki:zawstydzona/y: jakby alka nie napisala o tych wrozbach to nawet bym pewnie nie wiedziala, taka gapa ze mnie:-D hi hi

Kochane Wy mi tak nie gratulujcie, bo to już po raz 3 ginek zmienia decyzje co urodzę:tak:Był chłopiec( 12 t.c)- dziewuszka ( 16 t. c) i chłopiec( 20 t.c). Może na kolejnym usg zmieni zdanie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry