reklama

Kwiecień 2009

Witajcie :)
wczoraj nawet nie zaglądałam tutaj bo jakoś nie było czasu. Goście w domu, zakupy i takie tam.

MaLea rzeczywiście teraz uważaj na siebie, odpoczywaj i lepiej skonsuktujz lekarzem, lepiej tego nie bagatelizować.

Malutka Gratuluję Synka :-)

Niktosia u Ciebie to faktycznie śmiesznie z tymi zmianami co chwilę, ale najważniejsze że maleństwo zdrowe:-)

Ja mam wizytę we wtorek ale to jeszcze nie będzie USG połówkowe więc raczej się nie dowiem jaka płeć niestety.

Trzymajcie się zdrowo:-)

reklama
MaLea uważaj na siebie -odpoczywaj sobie!

a ja niedziela leniwa teraz po zakupach jestem....i padam z zmęczenia... buziolki! miłej niedzieli :-)

Cześć dziewczyny, wczoraj mnie tu nie było, bo jakoś cały dzień mi zleciał, najpierw bylismy u rodziów na obiadku, a jak już wróciliśmy do domu to przyszli znajomi na małe Andrzejki :-)

MaLea ja też tak miałam, ale u mnie to nie było z przemęczenia tylko łożysko mi się nisko ułożyło, nie denerwuj się i na wszelki wypadek idź do swojego gina. Nawet dwa dni jak miałam spokój i nie plamiłam to i tak wewnętrznie byłam niespokojna, a gin zawsze wytłumaczy i uspokoi, mój działa na mnie jak psychoterapeuta :-) (chociaż nie wiem, bo nigdy nie chodziłam). Na pewno wszystko jest ok, ale warto iść sprawdzić.

Niktosia i Malutka gratuluję wam synków !!!

Dziewczyny zaraz będę zmykać, bo mąż pogania, ale jedno pytanie mi się nasunęło, bo w sumie nie wiem. Idę na wizytę we wtorek, to będzie 22 tydzień, ale lekarz nic mi nie mówił, że to będzie połówkowe, w ogóle na zadnej wizycie nic nie wspominał o połówkowym, bo w sumie ja mam na każdej wizycie robione usg, a gin zawsze dokładnie mierzy i ogląda maluszka, czy to oznacza, że nie będe miała połówkowego, bo mam je tak jakby co miesiąc?? Jak myślicie? Czy któraś z was ma podobnie?

witam:-)
ale tutaj dzisiaj pustki:baffled: myslalam, ze jak zajrze o tej porze, to pare stron bedzie do nadrobienia, a tu tylko pare postow..
MaLea uwazaj na siebie i lezakuj dzisiaj.. miejmy nadzieje, ze to nic powaznego i wszystko jest wporzadku.. troche mnie nastraszylas swoim postem.. takze 3maj sie cieplutko i uwazaj na siebie:-)
a my bylismy dzisiaj z mezusiem na zakupkach:-) kupilismy takie slodkie spioszki:-) wkoncu niebieskie;-)teraz siedze i ogladam je z kazdej strony:-) juz sie nie moge doczekac jak bedziemy po remoncie i poukladam sobie wszystkie ciuszki naszego synusia w jego komodce:-):-):-) choc narazie jeszcze za remont sie nie wzielismy, a mezusiowi sie konczy urlop za tydzien:baffled: ale na szczescie tesciu sie zaoferowal z pomoca, takze mam nadzieje, ze sprawnie im to pojdzie.. dzisiaj mamy po obiedzie jechac i zdecydowac sie na cos wkoncu, bo sami nie wiemy czy bedziemy malowac, tapetowac:baffled: o wyborze koloru to juz nie wspomne wogule, bo to narazie jest na ostatnim planie:-D hi hi
milej niedzieli wam zycze kwietnioweczki i uwazajcie na siebie:-)

Witam

Spaczyna ja mam tak samo.Wizyty u ginekologa mam równo co 4 tygodnie i na każdej mam robione Usg i dzidzia jest oglądana.Tak samo ginka nic niewspominała o połówkowym.Dokładnie tak samo jak u Ciebie.Ona poprostu mierzy,bada,i mówi że wszystko w pożądku,ale żadnych konkretów(np.jak robiła przezierność karku to tez nie powiedziala ze to to)doczytałam sie na zdjęciu z usg.Ja mam wizyte w poniedziałek i to będzie 21 tyg i 5 dni.Zobaczymy jakie pomiary będzie robiła.Poprosze ją o nagranie płytki.Chce zrobic mojemu M niespodzianke bo nie moze iść.A może uda sie płeć określić....:sorry:
Kupiłam sobie wczorja Stodal w syropie i z moim głosem juz troszke lepiej.Przynajmniej jakieś dzwięki wydaje ;-) do tego syrop z cebuli.Mam nadzieje ze do jutro bede w jako takiej kondycji.Zebym mogla sie z lekarka dogadać :-) Dzis mam zamiar nie ruszac sie z domku.Pozdrawiam.

Hej,MaLea,byłaś u lekarza? Daj znać koniecznie !!!
Ania,zdrowiej,a potem na herbatkę zaprawszam:tak:
Ach,to tylko ja nic dzidzi nie kupuję:baffled: Ale jak zrobiłam test to kupiłam cudne buciki z napisaem po ang....nadchodzą kłopoty:rofl2: Tylko dziecko zwerbowało,bo on ma taka maskotke bobasa i się bawi czasem,że jest tatusiem;-)
Pa. I uważajcie na siebie.:tak:

Aniołek,szystkiego najlepszego dla Twojej dwulatki !!!:-)
Mam nadzieję,że impreza udana.:tak:
MaLea się nie odzywa,chyba jej w szpitalu nie zostawili:zawstydzona/y:

reklama
Faktycznie MaLea nic się nie odzywa, ale też nie napisała czy wogóle jedzie gdzieś do szpitala czy lekarza, więc może odpoczywa w domku...:confused:

Aniołku ja również przyłączam się do życzeń dla Twojej dwuletniej Julenki:happy::happy::happy:

Pusto tu dzisiaj strasznie, a ja się trochę nudzę, bo się nie odzywam od wczoraj z moim M:baffled: Każdy siedzi w innym pokoju i cisza... Ciekawe jak długo tak wytrzymamy, jutro razem do szkoły rodzenia idziemy na pierwsze zajęcia:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry