Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale chyba szybko im pojdzie, bo dzisiaj jz za tapetowanie i malowanie sie biora:-)
ale jakos damy rade, mezus pewnie odwali najgorsza czesc roboty;-)a ja wstalam i troche zla jestem.. remont mi sie zaczal, wiec myslalam, ze wymkne sie z domu na jakies zakupki, zeby im tu nie przeszkadzac, a za oknem szaro-buro, deszcz i zimnowczoraj byla u mnie wiosna, a dzisiaj pogoda sie calkiem spieprzyla
takze pewnie nigdzie sie nie bede wybierac, bo niechce sie zaziebic..
Fakt, że remont to ciężka próba, zwłaszcza jak się w nim nie uczestniczy to czas się wleeeecze.a ja w trakcie remontu jestem.. nudzi mi sie troche, bo mnie do pokoju nie wpuszczaja, bo tam jest pelno pylu.. nio i niemam sie do kogo odezwac wsumieale zmeczona juz jestem, a to dopiero 2 dzien, a gdzie tam do konca
zaraz pewnie sie wybiore z piesami na pole, zeby mi czas jakos zlecial..
Ale pomyśl jaka potem będziesz zaowolona. 
Gratuluję córeczki! :-) Jeszcze jedna kwietniowa panienka!Witam was dziewczynki
Ja już po USG, lekarz powiedział, że na 99% DZIEWUSZKA
Jestem mega szczęśliwa i za chwile biegne do miasta na poszukiwanie różowych bucików do ślubnej niespodzianki!
Pozdrawiam, życze miłego dnia

o 4:14 to chyba nikt jeszcze postów nie pisał
, a w ogóle pocieszyłaśmnie pisząc kiedyś, że jeszcze Julkę nosisz - bo ja mojego urwisa też jeszcze często dźwigam, a potem się boję - no ale nie mogę jakoś przestać
Hej dziewczyny!!!!
Nie mogę spać..........dziś o 13 mam USG, poprostu od pół godziny się przewalam w łóżku i postanowiłam wstać, "pochodzić" po necie i troszkę zmęczyć oczy.....może uda mi się jeszcze zasnąć.
Ale jestem podekscytowana
Oki to miłego wstawania![]()
witam kwietnioweczki:-)
ja od rana na nogach jak zwykle.. zaraz jedziemy z mezusiem po lampe, a pozniej ciag dalszy remontuale chyba szybko im pojdzie, bo dzisiaj jz za tapetowanie i malowanie sie biora:-)
troche mnie przerazaja porzadki, bo tu swieta ida, a wiadomo jak jest przy remoncie, syf wszedzieale jakos damy rade, mezus pewnie odwali najgorsza czesc roboty;-)
witam mamuski
dzisiaj nawet sie wyspalam, teraz konczymy sniadanko i idziemy troszke z Julia wsrod ludzi ile mozna siedziec w domu, trzeba pospacerowac zeby formy niestracic
Mezus dzwonił ze w pracy rozdaja dzis paczki dla dziecii obie chodzimy szczesliwe, zjadlabym sobie takiego milołajka z czekolady z marcepanem w srodku
i tam napewno taki jest:-) a na obiad chyba nlesniki zrobie po meksykańsku
ale mam na nie ochote tylko musze isc na miasto i znalezc swieze filety z kurczaka.
dobra ide sie zbieracmilego dzionka wszystkim zycze
A do mnie o 7.00 rano zawitało słonko, mój M przyleciał ze Stanów. ;-) I mimo, że pogoda za oknem depresyjna to ja mam doskonały humor.
Przez ostatnie dni dumałam nad prezentami pod choinkę i wreszcie lista skompletowana. Wczoraj zamówiłam przez internet część prezentów, za resztą będę musiała pochodzić po mieście, a jeden muszę zrobić własnoręcznie. Powoli ogarnia mnie ten świąteczny nastrój, wybieranie i pakowanie prezentów, wspominanie Świąt z lat dzieciństwa... Tego nastroju nawet długa podróż nie jest w stanie mi zepsuć.![]()