Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i to tak mieszam, ze szkoda gadac.. zjadlam juz 3 batony, rosol, pol kilo mandarynek, a teraz przymierzam sie do chrupek kukurydzianych
nio, a ze mam 3 rozne smaki w domu, takze pewnie pochlone wszystkie, bo niewiem na ktore sie zdecydowac
nio a potem sa skutki, takie jakie sa
zwazyla mnie wczoraj pielegniarka i wyszlo, ze przytylam 7 kg od poczatku, a brzuszka wcale nie mam az takiego duzego.. pielegniarka mi powiedziala, ze ona to by na 3,4 miesiac stawiala jakby nie wiedziala.. i tak sie teraz zastanawiam gdzie mi to wszystko poszlo;-) bo mezus twierdzi, ze nie przytylam, a przynajmniej on tego nie widzi;-)

wsumie ogladalam gazetki i tam byly pomysly na sledziki na rozne sposoby i tak mi smak przyszedl, nio ale sledzikow nie mam w domu, bo mnie od nich odrzucilo przedtem, a jestem sama i niechce wychodzic.. po pierwsze dalej zmagam sie z chorobskiem, a po drugie moj nos wyglada jak u rudolfa z zaprzegu sw. mikolaja przez ten katar
takze nie pozostaje mi nic innego jak wymyslic sobie do zjedzenia cos, co mam w domu..
teraz działa mi podswiadomosc chyba